Klokken tikker, tiden går...

... og Guro har til sin store skrekk oppdaget at det er første søndag i advent til helgen, og bare 4 (og en halv) uke igjen til julaften!!! Æææææææh! Thank gådd, så er adventskalenderen til Alma ferdig. Jeg har rett og slett kjøpt SingSang-kort, typ "Jul", og det er til alt overmål 24 sangkort = perfekt julekalender. I tillegg er det 5 aktivitetskort (jeg teller ikke med det som det står at man kan lage julekalender av kortene, hallooooo) som kommer til å dukke opp hist og her frem mot jul. Jeg kikket gjennom julesangene på kortene og fant raskt ut at her må mora friske opp julesangkunnskapene før man starter på kalenderen! Jeg mener jeg leste om SingSangkortene som kalender på Foreldremanualen, og jeg synes det er genialt. En super kalender som kan brukes år etter år. Noen dager (helgene kanskje?) så kommer det til å være en liten ekstrating i kalenderen. For det er endel ting Alma faktisk trenger, som truser, strikk/hårspenner, tøffler osv. Passer bra å putte det inn i julekalenderen.De eneste julegavene jeg har i boks er Alma sine. Tre dager før bursdagen hennes satt jeg og surfet rundt på nettet for å finne ut hva jeg skulle kjøpe i bursdagsgave til henne. På ebay kom jeg over en rekke Peppa Gris stæsj. Selvfølgelig var det for sent å bestille til bursdagen (...) men dermed er julegavene sikret! Så til jul får hun Peppa Gris støvletter (hun har ikke finsko), Peppa Gris genser, og et snakkende Peppa Gris kosedyr. I julekalenderen dukker det opp Peppa Gris truser (5 stk) og Peppa Gris tøffler. Truser er vi i seriøst manko på for tiden, og tøffler eies ikke.Det beste av alt er at alle tingene var billige! Pundet er under 10 kr for tiden, så jeg betalte nesten ingenting. Støvlettene feks, tror jeg kom på en ca 180 kr, inkludert frakt fra England. Jeg er en svært utålmodig sjel, så jeg kjøpte alle tingene ved hjelp av "buy it now". Dvs, jeg var ikke med i en budrunde og kunne sikkert fått noen ting litt billigere om jeg hadde slept meg selv gjennom dager med bud, venting osv. That's not me. Alle tingene er forresten nye, jeg kjøper svært sjeldent brukte ting, og særlig klær på ebay.

Så var det bare resten av julegavene igjen da. Sukk... Jeg hadde jo store planer om å lage mange julegaver i år. Men plutselig er det bare noen uker igjen og panikken overtar for kreativiteten. I går prøvde jeg meg på å sy kremmerhus. Haha! Jeg må le. De ble bare så... teite! Jeg tror jeg går raskt og enkelt (?) over til en julesokk isteden. Det kan da ikke være så vanskelig???

Men først, gardinene til Almarommet.

5 kommentarer

Mariann

22.11.2010 kl.13:47

Får helt ææængst selv jeg. Jeg er på ingen måte klar for første advent. Håper entusiasmen kommer snart. Og utrolig kult med Peppa Gris ting :) Har du noen link til hvor du kjøpte de?

Guro

22.11.2010 kl.14:06

Hei! jeg går inn på ebay.co.uk og søker på "peppa Pig". Sinnsykt mye som kommer opp, så det gjelder å avgrense søket. Feks ved å søke på "peppa pig top", "peppa pig toy" osv. Jeg bruker alltid å sortere etter "condition: new first".

Yngvild

22.11.2010 kl.20:17

øhm... trenger ho virkelig strikk? :)

Elisabeth, innerst i veien

22.11.2010 kl.23:12

De sangkortene har jeg også merka meg, virker veldig kjekke. Kuuuuule støvler, tipper det er en liten frøken som blir begeistra. Jeg har handla på ebay et par ganger og jeg gidder heller ikke være med i en auksjon og kjøper bare med en gang.

Tanta til Beate

22.11.2010 kl.23:35

Fine ting!

Skriv en ny kommentar

hits