Bokanbefaling. Faktisk en garantert-suksess-bokanbefaling!

Før bursdagen til Alma ble jeg tipset om ei barnebok. Bukkene Bruse i Badeland. Den var utsolgt fra forlaget fikk jeg beskjed om på Norli, men heldigvis hadde Ark flere eksemplarer i butikken. Jeg satte meg til og leste den selv på fredagskvelden, og herrlighet hvor jeg lo!Historien er som følger: Når Bukkene Bruse skal til seters, så er det plutselig smekket opp et skilt til Badeland på veien. Fristelsen blir for stor, de må selvsagt ta turen dit. Så slipper de det fæle trollet i samme slengen liksom. Men hvem tror dere kommer etter??? Jo, trollet selvfølgelig! Trollet skaper ville tilstander i badeland, og plasserer seg til slutt under trappen til den store skila, den samme sklia som Bukkene skal prøve. And there we go again liksom.


Trollet er seriøst det mest fryktinngytende troll jeg har sett på lenge! Og jeg lo høyt da jeg bladde opp denne siden ;)

Forfatteren har gått bananas med skriftstørrelser og fet/kursiv skrift, det var nesten så jeg i ett sekund trodde det var Pia som hadde skrevet boka( det er en kompliment altså ;) Men i motsetning til når Pia skriver, så betyr ikke uthevingene i boka noe som helst for hvordan den skal leses. Det er litt fete bokstaver hist og her. Men jeg synes det bare gjør at teksten passer enda bedre inn. Tegningene er så barnslige at jeg var overbevist om at barn hadde tegnet dem. Men så er det jammen meg ei voksen dame! Helt utrolig.Jeg skal ikke røpe mer av handlingen, men kan bare si en ting, jeg lo så jeg ristet, og boka var en fulltreffer hos Alma. Faktisk så var den en fulltreffer i barneselskapet på mandag også. En pappa leste den og alle guttene satt som tente lys rundt han og hørte på. Foreldrene tjuvlyttet også, og holdt på å le seg ihjel :)

Jeg venter bare på hvor Bukkene Bruse drar neste gang, for jeg vil lese mer!

Har du ikke kjøpt denne boka til avkommet ditt enda sier jeg bare, løp og kjøp :D

7 kommentarer

Heidi

17.11.2010 kl.19:02

FLott tips til julegave:)

Den virker helt super!

Takk for at du delte!

Kari

17.11.2010 kl.20:49

Den er helt super. Leste den jo til Alma på søndag, så det blir spennende neste gang hun skal på svømming og Guro må sjekke under trappa om trollet er der.

Yong

17.11.2010 kl.21:30

Hahaha - så artig! Takk, for tipset :)

Tanta til Beate

18.11.2010 kl.01:30

Ser ut til å være en fin bok!

Carina

18.11.2010 kl.01:33

TUSEN TAKK for tips! Denne boken hørtes super morsom ut og skal garantert følges opp!

? jeg har en give away, som kanskje kan være av interesse?

Sjekk: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away.html

Ønsker deg en super dag!

Siri

18.11.2010 kl.08:18

Støtter deg fullt og helt. Skrev om denne boken på bloggen min i sommer. Fulltreffer - en helt herlig bok.

Min "anmeldelse" er her:

http://sirishverdag.blogspot.com/2010/07/de-tre-bukkene-bruse.html

marte

24.11.2010 kl.15:52

Denne boka er helt genial : ) Jeg sitter barnevakt og hver eneste kveld før leggetid leser vi denne boka. Elsker den!

Skriv en ny kommentar

hits