To dager etter...

... begynner de voksne i huset å komme seg igjen. Bursdagsfeiring er artig, koselig, morsom osv, men herrlighet det er slitsomt også! Hvertfall når man feirer i tre dager til ende. Inni de tre dagene med feiring hentet vi også PappaJoe på Værnes, og inni de tre dagene så har jeg selv blitt potte forkjøla. Det førte til at stemmen min ble forvandlet til en kråkestemme på søndagskvelden, og på mandagen, da det o store barneselskapet skulle være så hadde jeg ingen stemme i det hele tatt. Heldigvis kom den seg litt utover dagen (takk kjære te med honning), men jeg brekte som en sau da jeg snakket under selskapet. En liten utfordring i seg selv det, støynivået er høyt i slike selskaper, og skal man ha en mulighet til å bryte gjennom er man liksom nødt til å rope/snakke med høy stemme. Men det gikk. Som alltid :)

De fleste av bildene fra selskapet inneholder andre barn, og jeg orker ikke å redigere dem vekk (les: jeg har ikke kompetanse på slikt). Men noen bilder av Alma har jeg da. Det er jo hun som var hovedpersonen, så bare gjør dere klare til en drøss almabilder :)


Vi hadde langbord for barna midt i stua. Genialt. De holdt seg med matrotet sitt der :) Menyen var pølser med brød/lompe, kjøttboller på pinne og potetmos. Det sto fruktskåler på alle bord (husmorpoeng til meg!) og til dessert var det gelehender med vaniljesaus, muffins og sjokoladekake. Brus/farris/saft/vann til drikke. Det lå en kjekspakke på tallerkenen til alle barna, den gikk relativt kjapt unna hos de fleste...


Jeg har null oversikt over hva Alma fikk i gaver fra gjestene. Pakkene ble åpnet før jeg fikk med meg at hun i det hele tatt hadde en ny pakke i hendene. Hun fikk veldig mye fint, takk alle sammen! Plutselig kom hun gående i denne kjolen etter ei stund. Den falt tydeligvis veldig i smak, og jeg fikk til og med sporet opp hvem som hadde gitt den :) Armbånd og smykke var sydengave fra barnehagevennen ♥


Det var klin umulig å få av henne klærne hun hadde i barnehagen da vi kom hjem, så selskapet startet i bursdagsgaven fra Vero. Vesten og buksa er jo kjempefine, så det var jo ingen krise egentlig. Krona måtte selvfølgelig være på :)


Da alle gjestene var gått fikk Alma og barnehagevennen pirke av pynten på sjokoladekaka ;) Pynten er som dere ser på nesa til Alma, små sukkerhjerter. Kan ikke skjønne at det kunne være så fryktelig godt, men de spiste nå ivei de.


Helt på slutten av selskapet kom Tante Hannis.  Alma fikk gitar, grisen fra Timmy Tid og prompepute! Prompeputa kan man vel ikke kalle noe annet enn en suksess, prompehumoren blomstrer nemlig for tiden. Så populær var prompeputa at jeg nesten måtte konfiskere den til selskapet var over, for det utviklet seg nesten slåsskamper over den.


To dager etter, og pynten henger her enda.

I går var det sløvedag de lux, men i dag er det bare å komme igang igjen. Det første på programmet er foreldresamtale i barnehagen, gleder meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits