Guro buzzer. Om hudkrem.

Da Elisabeth, hun innerst i veien, annonserte at hun var Buzzador og gjerne kunne verve flere dit, slo jeg til. Så jeg er altså også en Buzzador nå, en som tester ut produkter og buzzer om det. Jeg er helt fersk i buzzadoryrket, så jeg har bare blitt med på en kampanje enda. For noen uker siden fikk jeg tilsendt Stiefel Physiogel  A.I. Jeg fikk en stor tube til meg selv (Alma) og 15 småtuber til å gi bort.Her er litt info om kremen:
Ny behandling ved dermatitt, atopisk eksem og lignende tilstander kjennetegnet ved kløe, tørrhet og inflammasjon. Physiogel A.I. minsker kløen og irritasjonen og gjenoppbygger den ødelagte hudbarrieren. Er så mild den at kan brukes på hele kroppen, også i ansiktet. For babyer, barn og voksne. Inneholder ikke parfyme, konserveringsmidler, parabener, fargestoffer, emulgator eller lanolin som kan irritere huden, ødelegge hudbarrieren eller gi allergi.

Nå har ikke Alma verdens tørreste eksemhud, men i perioder om vinteren får hun tørr hud i ansiktet akkurat som alle de andre som ikke har ei mor som husker å smøre henne med kuldekrem hver dag. Dessuten går vi i bassenget hver uke, og det er hvertfall uttørrende på huden til både barn og voksne. Det vi har brukt er Apobase, den fete typen. Den er bra den, men egentlig litt tung og vanskelig å smøre ut synes jeg. Physiogelkremen er mye enklere å smøre ut! Vi har ikke testet kremen kjempelenge, men når testperioden er over den 28 november skal jeg komme tilbake med et fyldig testresultat.

Sist men ikke minst, noen som vil ha et par prøvetuber med Stiefel Physiogel A.I?
Jeg sender ut til de 3 første som skriver kommentar her!
Men det er på en betingelse, dere må love å rapportere tilbake til meg hva dere synes om kremen, oki? ;)

Vil dere vite mer om det å være Buzzador, les her.

4 kommentarer

linpinsukkerspinn

16.11.2010 kl.18:05

Oh oh, jeg vil prøve ;)

Hilde&Tobias

16.11.2010 kl.18:30

Jeg prøver gjerne jeg ;)) Og lover å gi tilbakemelding :D

Penelene

16.11.2010 kl.18:39

Jeg prøver gjerne også!!! og tilbake melding skal du få om denne funker eller ikke!!!

Guro

16.11.2010 kl.19:56

Flotters! send meg adressene deres (til gskjetne@hotmail.com) så skal jeg shippe kremer i øst og vest :)

Skriv en ny kommentar

hits