Frokost med Sinna-Guri og Guro.

Tror dere ikke krølltoppen min skulle ligge i "pikesænga" i kveld også! I'm insulted! Neida:) Men jeg er overrasket, det må jeg innrømme. Hva er det som har ført til denne livsstilsendringen liksom. Forrige natt lå hun der til klokka var seks. Da hørt jeg "mammaaaaaaa". Så da tok vi de siste 90 minuttene av natta i mammasenga.Moffa skulle levere i barnehagen i dag, så jeg lagde frokost til oss alle til klokka 8. Dvs, jeg spiste ikke noe, drakk bare en kopp te. Er så langt fra sulten som det er mulig å være så tidlig på morgenen. I tillegg greide jeg å koke eggene alt for lite, så plommen var helrennende, blæk.Alma har dilla på Jason for tiden, så Moffa leste Jason og Sinna-Guri frem og tilbake mens vi spiste. Selvfølgelig leste han ikke sinna-Guri, men sinna-GurO. Det verste er at han ikke gjorde det med vilje, det bare kom automatisk. I'm insulted, again.Dagen min har bestått av noe så gørrkjedelig som årsregnskap. Ikke for meg selv, herrlighet, så strukturert og flink er jeg da ikke på privaten. Jeg er økonomiansvarlig i ei ungdomsforening (hilsen Guro, snart 33. Haha!), og siden det er årsmøte til helgen er det vel på tide å få orden i sysakene. Nå tror jeg alt skal være i boks, så da er det bare å sende det videre til leder. Jeg skal jo ikke være med i helgen, for vi skal ha bursdagshelg for Alma og Onkel Brum.

Siden Alma nok en gang ligger på eget soverom går jeg nok en gang rundt og vaker en sen kveld... Jeg går liksom å venter på at hun skal våkne, men det gjør hun jo såklart ikke. Skjerpings Guro, gå og legg deg! Sant?

PS! Elisabeth, du innerst i veien. Hvis du leser dette, gir du privattimer i Excel?? Jeg er noe så sinnsykt dårlig (mye dårligere enn jeg trodde på forhånd) at jeg ikke greide å skrive andre formler enn Summer i dag! For et arbeid det var med regnskapet pga det.

Én kommentar

Martine D.G

10.11.2010 kl.00:00

SÅ utrolig nydelig datter du har :)

Skriv en ny kommentar

hits