Middagsselskap på barnerommet.

Vi er uten spisebord for tiden, det gjennomgår nemlig et malingsprosjekt. I forrige uke kom jeg på at jeg faktisk har lagt ut en link til "oppussingsprosjekter 2010". En link som ikke er oppdatert siden jeg laget den. De fleste tingene der er derfor allerede forvandlet, det er bare det at jeg ikke har dokumentert forandringen... (glemskhet og latskap i en salig blanding)
Men spise/kjøkkenbordet mitt var det ikke gjort noe med! Og som alle vet, 2010 nærmer seg slutten i en forrykende fart. Time to paint!

Som dere sikkert vet (i følge innlegget nedenfor...) så maler jeg med gulvmaling. Vanntynnbar sådan. Det er jo genialt! Jeg hadde sett for meg et marerittliv her i ei uke, med illeluktende oljemaling og mulig flukt fra hjemmet. Også lukter det nesten ingenting når vi maler! I tillegg tørker ett strøk på to timer (men skal stå i 8 før man tar et til). Siste strøk ble tatt i dag, så i morgen kan alt settes på plass igjen. Men bordet skal herde i ei lita uke.... Blæh!Pga manglende spisebord tok vi middagen på rommet til Alma i dag, hun har jo et finfint lackbord fra ikea med krakker til. Hvorfor ikke tenkte jeg. Alma syntes det var stas! Vi koste oss med middag og hadde til og med levende lys til. Så stas var det å være på rommet sitt i en sånn setting, at hun ville sove i sin egen seng da hun la seg i kveld! Halleluja!


(notice the sinkhus please!;)

For ja, Alma trives i mammasenga. Og nei, jeg har ikke vært streng på det området i det hele tatt. Av egoistiske grunner? Såklart. Uavbrutt søvn (dvs. ikke stå opp av senga om natta) prioteres kraftig her i huset. I need my sleep. Derfor har avkommet fått viljen sin angående mammasenga. Jeg ser jo at vi ikke kan fortsette slik i det uendelige, og hipp hurra så tok (den snart) treåringen steget selv!


Stemningsbilde fra middagen

I morgen skal Moffa levere Alma i barnehagen, og jeg har lovet frokost til begge to klokka 8. Så da bør jeg vel egentlig finne senga nå. Jeg må bare kikke litt mer på finn.no først... Gikk på en bitteliten smell i sted, en titt og swoooosh, jeg hadde kjøpt ei loftseng. Jeg har jo sett etter en slik gjenstand ei stund da, for det minste soverommet skal brukes som både gjesterom, kontor, assistentrom og syrom. Det er lite! Da må man begynne å utnytte høyden under taket. Senga skal hentes på torsdag, spennende!

God natt!

3 kommentarer

Tanta til Beate

09.11.2010 kl.08:22

Så ut som en hyggelig middag ja! :-)

Synne

09.11.2010 kl.08:47

Ser ut som gullet ditt koste seg skikkelig, ja!

Pia

09.11.2010 kl.13:04

Skal si du er driftig!

Ja, da, jeg lekker merke til sinkhuset! Og lilla polkadot-duk. Og matchende gul Ricekopp. Det er interiørdronninga si, det!

Skjønner deg godt med det sovegreiene - og det går seg til! Jeg tenkte sånn i en periode med gutta, men nå er de plutselig store skolegutter og sover fint og flott på sine egne rom.

Skriv en ny kommentar

hits