I'm rich!

Nå skal jeg jammen meg dra til Stoff og Stil og fylle uttallige handlekurver med stoffer, mønstre (Typ "Easy") og annet stæsj, jeg skal fråtse i Chill Norway klær (eier ikke et eneste plagg til dags dato..), jeg skal hamstre Green Gatestæsj på diverse nettbutikker og butikker, jeg skal kjøpe en giga tv med kongehøytalere, jeg skal ha minst 4 par med Uggs, jeg skal kjøpe alt på Kremmerhuset, Kid og Lucky Duck, jeg skal bytte ut min slitte ikeasofa, jeg skal bestille sydenturer i fleng, jeg skal kjøpe hele lekebutikken til Alma, jeg skal bytte ut datamaskinen min (!!) osv.

For nå er jeg faktisk rik! Ufattelig rik. Hele 180 000 000 dollar står å venter på meg på en bankkonto. Det er faktisk United Nations= FN som har instruert banken (Western Union) til å overføre penger til meg. 10 000 dollar per dag skal jeg få, helt til summen er blitt 180 000 000 dollar. Disse pengene får jeg gjennom et kompensasjonsfond. Jeg begynte jo å fundere på hva jeg blir kompensert for. Er det fordi det er svindyrt med flybilletter til/fra Ghana fordi flyselskapene har monopol på rutene dit og de synes det er urettferdig? Er det fordi jeg til stadighet ble forsøkt svindlet av selveste politiet, de statsansatte, da jeg bodde i Ghana og de vil gjøre opp for alt peset (og arrestordrene jeg fikk..)? Er det fordi jeg ble rundlurt til å kjøpe et vrak av en bil der og de vil gjøre opp for de millionene (vi snakker gigainflasjon, så det er ikke mye penger det er snakk om) med Cedis jeg måtte bruke på reparasjoner? Eller er det rett og slett fordi jeg er så snill?

Jeg velger å tro at det er det siste:)
Så nå er det bare å sende kontaktinformasjonen min til banken, så er jeg rik. Det tar sikkert et par dager da, er jo Afrika det er snakk om, og african time konsumerer minutter så til de grader. Men over helgen kanskje? Så alle dere som har tenkt å sende inn tiggebrev nå, vent ei lita uke da. Eller, enda bedre, dere kan jo sende en mail til den snille banken å høre om FN vil kompensere dere for noe også? Hvis dere finner på en god grunn så tror jeg ikke det skal være vanskelig å få en slant. For jeg er enda litt usikker på hvorfor jeg blir overøst med dollarseddler.

Bare send en e-post, ring eller kontakt på en eller annen måte:

Mr. Mark Bommel
Head of Money Transfer Unit
West Africa (Nigeria)
Telephone: +234 802 339 3806
wuo@financier.com
 
Dere kan også snakke med Mrs. Grace Peters, Customer Care om dere ikke får tak i Mark. Så får vi krysse fingrene for at dere, mine kjære lesere, også får en hyggelig førjulsoverraskelse!

Mark and Grace, I love you! ♥

2 kommentarer

penelene

04.11.2010 kl.10:19

ja jøss, biter på jeg ;-)

Pia

04.11.2010 kl.12:42

Har du og fått den mailen? For et sammentreff! Og så utrolig artig! Jeg sendte inn personopplysninger og kotonummeret mitt og sånn for et par uker siden, har ennå ikke hært noe, men det kommer nok straks!

Skriv en ny kommentar

hits