Sykveld! Og minihjerteproduksjon

Etter at klokka ble stilt natt til søndag har jeg vært helt på felgen. Jeg er så trøtt at jeg ser ikke land, og jeg greier liksom aldri å ta igjen søvnbehovet mitt som suser avgårde i en vill fart foran meg. Det kan jo såklart ha noe å gjøre med at det var jobbe/skrivehelg forrige helg, jeg trente styrke på mandag selv om jeg kanskje burde ha slappet av isteden, og at jeg satt oppe til ett mandagskvelden også, fordi det var en søknadsfrist igjen på tirsdag. Søknadene vi skrev i helgen ble sendt inn på mandag, mens en søknad til NAV ble sendt inn på tirsdag. Og for de som lurer, jeg søker ikke på ting til meg selv, jeg er med i likemannsutvalget i FFM og søker midler til foreningen!Selv om trøttheten overveldet meg i hele går, dro jeg likevel på sykveld. Det var kjempekoselig! Sissel var vertinne, sjekk ut bloggen hennes alle sammen, for hun er flink til å sy! Hun hadde et digert syrom som var utstyrt så til de grader at jeg trodde jeg var kommet inn på sybutikken her i byen. Syhimmelen! Jeg hadde dratt med meg symaskina mi, men det kunne jeg ha spart meg. Ikke mindre enn tre maskiner hadde hun, hvorpå den ene var en akk så fantastisk overlockmaskin. Jeg siklet (tror jeg). Sissel har en hel horv med jenter, og hele familien er så koselige og gode. Syrommet var et naturlig samlingssted, alle kom innom nå og da og hilste på eller snakket litt. Jeg ble så glad av å være der, for det var så god stemning.


Sissel og Yngvild.

Jeg kan ikke skryte av at jeg var så fryktelig kreativ, for i løpet av en hel kveld (18-23) greide jeg kun å lage tre bittesmå hjerter... De ble endel mindre enn planlagt, for å si det sånn. Hjernen min fungerte nok ikke så godt pga at jeg var så trett (les: handlingslammet), men jeg storkoste meg selv om jeg ikke fikk laget så mye. Jeg lover å komme sterkere tilbake! :)Da jeg kikket opp på hyllene så jeg ei megafin skål/bolle som var fylt med glidelåser. "Har du glidelåser i den?! Den er jo alt for fin til det". Gjett hvem som endte opp med å bollen... Jeg blir litt sånn (les: veldig) brydd når folk bare tilbyr meg ting. Og dilemmaet er: er det kjempeuhøfllig å ta imot eller er det kjempeuhøflig å ikke ta imot? Uansett så holder jeg på å pønske ut hva jeg kan gi tilbake. For ja, jeg tok imot. Men hun skal få en fiiiiiin ting tilbake!Noen som er ivrige å å se produksjonen min fra kvelden?? Sålsett dere....Nope, de er ikke sydd igjen enda heller...


Jeg går over til House, over og ut.

4 kommentarer

Sissel

03.11.2010 kl.23:33

Takk for i går Guro, det var superkoslig med sybesøk av dere, håper dere tar opp turen snart..

Synes vi va flink som i hele tatt fikk sydd noe :-) neste gang skal vi planlegge litt før vi starter.

Det er helt naturlig å være hyggelig når man har så koselig besøk da, og skåla skal du kose deg med.

Klem fra Sissel

Elisabeth, innerst i veien

04.11.2010 kl.00:29

Det handler om kvalitet, ikke kvantitet og hjertene dine var kjempesøte. Og grattis med skål, fiiiin.

Siri

04.11.2010 kl.08:08

Jeg er imponert over hjertene dine. Selv hadde jeg sikkert bare stiftet dem sammen eller noe sånn.

Hvis noen ønsker å gi deg noe skal du ta i mot. Det er da hyggelig å få gi deg noe du synes så fint om?

Mona

04.11.2010 kl.10:16

tre hjerter på en kveld er STORproduksjon Guro, ;0)

Det hele kommer nemlig an på hva og ikke minst HVEM du sammenligner produksjonen din med. Sammenlign med meg du - tre hjerter på en kveld, det er mye det!

Og veldig fine ble de :0)

Skriv en ny kommentar

hits