Supermegafantastisklykkelig!

Harmonien er tilbake i livet. Yin og Yang er i likevekt. Jeg kan puste ut og senke skuldrene. Det evige stresset er over, for jeg har fått lilla Green Gatekopper i posten i dag!!! :D
Nå overdrev jeg såklart, men bare litt. For jeg er seriøst megahappy! Jeg tror jeg har en genetisk elsk for lilla ting, det er nemlig ikke bare i den siste tiden (året/årene?) da lilla er blitt poppis at jeg har likt fargen. Jeg har alltid likt lilla. Bonusen er jo at jeg i den siste tiden faktisk finner fine lilla ting, for det har det ikke vært mye av opp gjennom årene.Jeg har lett etter lilla Green Gate i månedsvis! De står jo vitterligen i katalogen jeg fikk i vår. Men butikken som selger Green Gate her i byen har jo aldri fått dem inn. Da jeg tok mot til meg og spurte om de ikke fikk dem inn snart fikk jeg nesten et panikkanfall med pustestopp, for butikkdamen sa at de ikke er produsert fordi produsenten ikke var fornøyd med kvaliteten! Jeg tok meg inn igjen, for jeg har jo vitterligen sett lilla kopper på Emmelinebloggen! Så selv om butikkdamen her i byen var veldig sikker i sin sak begynte jeg et lite forskningsarbeid for å finne ut hvor de selges i Bergen (egentlig var det så enkelt som at jeg spurte selveste Emmeline på face...). Deretter ble ei bergensvenninne (les: Lene) utsendt medarbeider, og i dag dumpet det en pakkelapp i postkassen min. Nå er jeg den overlykkelige eieren av hele 4 (!) Green Gatekopper :DFargen på koppene er mye mer lilla enn det ser ut som. Jeg er som vanlig en elendig fotograf, bruker blits, utnytter ikke lyset osv osv.

Funderer sterkt på å dra ned til butikken på kjøpesenteret og si "ædda bædda!". Er det stygt?

2 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

01.11.2010 kl.18:23

Grattis med lekre GG-kopper. Jeg digger også lilla og sånn en gang hvert fjerde-femte år eller sånn, så er vi moderne, hi hi. God tur ned på butikken og blææææh.

Tanta til Beate

01.11.2010 kl.22:57

Fine!

Skriv en ny kommentar

hits