Oh, what a day.

En hektisk, koselig, arbeidsom, morsom, og fin dag er avsluttet. Jeg sitter i senga på hotellrommet med en snorkende krølltopp ved siden av meg. Mens jeg har arbeidet sammen med de andre medlemmene i likemannsutvalget (minus en) har Alma vært på Zitrus (lekeland) med tante Hannis og Spotty. Jeg vet ikke hvem som herjet og koste seg mest der, men jeg har en mistanke om at Spotty er langt opp på lista. Også regner jeg med at tanta var sjeleglad for å ha med en som gladelig ble med på både trampoline, ballbinge, klatrestativ og sklier, for tanta er heller lunken til slike fellesaktiviteter. Hun hadde sendt det store barnet overalt, selv om det strengt tatt ikke var lov. Dermed satt det store barnet seg nesten fast i tubesklia.


Spotty og Alma. Ballbingespøkelsan ;)

Det var en utslitt og supertrøtt Alma som kom med barnepasserne sine til Egon for å spise middag sammen oss i ettermiddag. Min bror og kjærest, pluss venninne Vero kom også. Det ble en "likemannutvalget og guros venner og familiemiddag". Koselig var det!Alma var lovet tv, seng og ostepop. Hun spiste en ostepop og så var hun så trøtt at hun ikke orket flere. Men å sove gikk selvfølgelig ikke. Hvertfall ikke når tv'n står på, mora sitter i senga like ved med data og det er mye stæsj å pille på. Men det gikk til slutt, sånn litt over ni. Jeg sitter nå med pepsi max, japp og ostepop. Surfer på nettet og ser tv. Alt foregår selvføgelig i senga :) Før jeg tar kvelden skal jeg være flink pike og skrive litt notater til morgendagens nye søknader vi skal skrive.
Vi begynner ikke før 11 med skrivingen igjen, men før den tid skal vi ordne oss, spise frokost og alma overleveres til Moffar. Det hadde også vært veldig fint om jeg rakk å stikke over til olavskvartalet for å kjøpe et skjerf/sjal før møtetid. Jeg har nemlig greid kunststykket å reise fra alle skjerfene mine hjemme. Og de som kjenner meg vet at Guro uten skjerf = ikke sant.
God natt alle sammen!Én kommentar

Viggo G

30.10.2010 kl.01:46

Kose seiiiii....... Hilse til de andre. ;o))

Skriv en ny kommentar

hits