Si det med farger. Knallfarger...

I dag har det vært en turbodag. Halv åtte var jeg ute av døren, og det er tidlig her i huset altså. Jeg kjørte morfar til sykehuset og satt der sammen han og foret han med litervis med kontrastveske. Blandet med gul saft. Glass på glass skulle tas i løpet av to timer etter et strengt tidsregime, og jeg tok jobben meget seriøst.
G: Morfar, no må du drikk opp glasset, om 3 min ska du ha et nytt et, chop chop!
M: Det var da voldsomt da.
(Morfar er fra Porsgrunn og har etter flere titalls år i trøndelag enda ikke lagt til et eneste trøndersk ord i språket sitt)Da morfar var kjørt hjem var jeg innom heimen i 10 min, så dro jeg på et lite jobboppdrag. Deretter tilbake til heimen atter en gang og svare på litt mailer, pakke ned sparebøssa til Alma og så dro jeg for å hente henne i barnehagen. Vi rullet til SpareBank1 for å tømme sparebøssa hennes. Jentungen er seriøst tusen ganger bedre enn mora til å spare, hele 1697,50 kroner tømte vi ut! Det er sparebankuke, så barn som kommer med sparebøssa si får en gave. Synes de kunne ha kostet på de gavene litt mer egentlig, ikke så veldig stas for småunger å få en kjedelig (stygg) gympose med SpareBank1 logo på?Så lette jeg etter en gave i ti sekunder, men fant ingenting så vi dro videre til morfar/oldefar og spiste middag. Midt i Fantorangen rullet vi i en viss fart tilbake til heimen for å rekke Kosinus! Alma rådigger det programmet, hun sitter som et tent lys og er skikkelig med. Vi har sett episodene på nettv hundrevis av ganger. Litt før sju var Alma lagt og jeg har etter det besvart, lest og videresent mailer. Har også lest papirer på papirer, vi skal ha skrivehelg i likemannsutvalget i helgen, så jeg og Alma drar til Trondheim i morgentidlig. Alma skal passes av Tante Hannis mens jeg skriver. I morgentidlig henter Moffar henne og så drar de på hytta mens jeg skriver enda mer. Innsendingsfristen for likemannssøknadene er på mandag, så vi må skrive fort! Det går nok bra :)Noen som lurer på hva de lekre knallfargede bildene har her å gjøre?
Det øverste er et lite malingsprosjekt som pågår i heimen for tiden. Noen som gjetter hva det er? :) Er bare tatt ett strøk da, så det blir nok mye bedre (og mer knallfarge) når det er ferdig.
Det lekre stoffet skal bli gardiner til Almas rom. Personlig er jeg ikke særlig fornøyd med valget, men når en treåring bestemmer seg for noe er hun umulig å rikke... Vi var på Stoff og Stil i høstferien nemlig, og Alma skulle få velge seg stoff til gardiner. Mens jeg kikket på mønstre (til klær) gikk hun og Hannis rundt og kikket. Alma hadde gått rett bort til dette stoffet og sagt at det her skulle hun ha. Da jeg kom (og fikk fargesjokk) prøvde jeg å hinte til at "det her va da et kjææææmpefint stoff Alma" mot noen mer nøytrale stoffer, men da ble det tendenser til raserianfall så jeg ga opp. Sjokkfargegardiner it is!

Nå skal reiseveska mi pakkes (Almas er selvfølgelig allerede ferdig;), og så skal senga inntas. Assistenten kommer halv åtte i morgen, så vi må opp selv om vi har "fri". Passer egentlig godt, da kommer vi oss avgårde i rett tid. Ha en fargerik natt alle sammen!

3 kommentarer

Tanta til Beate

28.10.2010 kl.23:25

Jeg syns gardinstoffet var fint, jeg!

29.10.2010 kl.20:29

Lamineringsmaskin er kanon! Særlig når man har unger :D

marte ♥

08.11.2010 kl.08:20

Hei :-) Angående det med sparebankuka vil jeg bare si én liten ting: Det er bare å bytte bank! Gaven til alle ungene som leverte inn sparebøssa si i Aasen Sparebank var gratis kinobillett til både barn og foreldre. Filmen var Knerten gifter seg og det var utrolig herlig å sitte i en kinosal fylt med herlig og hemningsløs barnelatter :-D

Skriv en ny kommentar

hits