It's alive!

Juhuu! Datamaskina mi lever enda! Men bare nesten. Jeg trodde seriøst dens siste time var kommet i formiddag. Plutselig skulle den oppdatere seg, uten at jeg hadde trykket på noen oppdateringsmeldinger. Den oppdaterte, oppdaterte og oppdaterte enda mer. Altså, innstallerte, konfigurerte osv. Aner ikke hva det betyr. Endelig var den ferdig, men fytti katta hvor treg den hadde blitt! Alt gikk seeeeeeeigt. Så seigt at jeg måtte avbryte åpning av dagbladet.no osv. Prøvde å trykke "start på nytt", men det hjalp ikke. Like tregt over hele linja. Til slutt slo jeg den helt av, og ventet i hvertfall 5 minutter før jeg slo den på igjen. Det var da de skremmende meldingene dukket opp (se innlegget under) og skjermen var helt svart. Panikken tok meg, og jeg tror nesten jeg hyperventilerte her jeg satt. For jeg har jo ikke lagt over bildene fra i sommer på noe annet enn datamaskina enda!!!!!

Meldingene på den svarte skjermen endret seg litt etter hvert, uten at jeg aner hva de betydde og hva som skjedde. Til slutt var det stillstans i over et kvarter, og da hadde jeg ikke tid til å vente lengre, for jeg hadde time til vaksinering. Så jeg slo av hele skiten, og dro.Influensavaksineringen gikk veldig bra, jeg kjente faktisk nesten ikke stikket i det hele tatt. Noen ganger er stikket megavondt. Sikkert fordi de pøser inn vaksina for fort eller noe sånt. Men i dag var det bare som et myggstikk. Nice.
Jeg er litt stolt over meg selv i år, tror aldri jeg har tatt vaksinen så tidlig. Er alltid ute i siste liten mens influensaen allerede herjer rundt omkring. I år har jeg ikke hørt om et eneste tilfelle enda. Jeg kommer meg! :D

Gjorde forresten tidenes tabbe i går da jeg bestilte time. Jeg googlet legesenteret mitt, fordi det har endret navn og flyttet. Derfor visste jeg ikke hva tlfnr var eller noe. Da jeg googlet navnet klikket jeg automatisk på det første legesenteret som kom opp (så jo at navnet på byen min sto der) og der så jeg at det gikk an å bestille time over nett. Næh, kor snedig, tenkte jeg. Så jeg klikket inn en bestilling jeg, navn, fødselsdato og hva timen gjaldt. Trykte så "send" og var meget fornøyd med at jeg slapp en uendelig telefonkø. Da først ser jeg på logoen til legesenteret, og setter vannet i vrangstrupen da jeg leser "Kirkegata Legesenter" i headeren. Det er jo ikke det som er legesenteret mitt!!!!
Er det mulig, tenkte jeg. Så tenkte jeg videre, ja, det er visst det.... Sendte inn enda en melding over nett til legesenteret jeg. En avbestillingsmelding med beskjeden "Beklager, jeg tok feil legesenter"....

En bra ting, da jeg kom hjem igjen så virket dataen min! Juhuu (ikke kødd med meg igjen hr. HP!!!).

Nå er det rett i loppekassa her, morgendagen blir også en bizzi dag. As always..
God natt!

(Ja jeg vet. Elendig med bilder i dette innlegget, også. Kameraet mitt ligger så og si ubrukt , og har vært det de siste ukene, skjerpings! Men fine blomster da, ikke sant? ;)

Én kommentar

Tanta til Beate

27.10.2010 kl.23:27

Datatrøbbel er kjedelige greier! Håper bildene dine ikke ble borte, det er enda verre!

Skriv en ny kommentar

hits