Bekjennelser. Og avkommets frekkheter.

I'm alive!! Haha. Vi har vært på høstferie i Trondheim. Man skal jo ikke annonsere slike fravær i heimen på internettet har jeg lest, så vi bare forsvant i det stille vi (det går også an å være så ærlig å si at man ikke har gidda å blogge de siste dagene;). Trondheim var koselig, bortsett fra at man såklart dro uten vinterdekk og våknet opp til 15 cm nysnø dagen etter. Noe som igjen førte til at onsdagsplanene ble lagt på is (bokstavelig talt) og man tilbrakte hele dagen i leiligheten til Hannis isteden. Hannis bor nemlig midt i den bratteste bakken i Trondheim. Sykkelheisbakken på Bakklandet for de som er lokalkjent. Man kjører ikke rundt i det området på sommerdekk når det er snø og is! Ei heller med rullestol uten piggdekk. Den nye "innestol/kjøpesenter/butikkstol" 'en min er meningsløs på vinterføre!! Jeg som er vant til Trax med piggdekk (google dere som ikke skjønner bæra) blir jo helt supermegafantastisk oppgitt (les: feirrbanna) når pinglestolen står og spøler på flat mark!

Mer om høstferien etterpå, nå skal det soves etter en aktiv dag. Vi kom hjem like før åtte i gårkveld, og Alma satt ved siden av meg ved kjøkkenbordet mens jeg hadde nettmøte til klokka ni. Hun var ikke til å vekke i morges, så vi tok høstferie i dag også vi. Dagen ble avsluttet med et besøk hos oldefar. Der spiste hun nesten en hel pose M.
Vi må øve oss på å oppføre oss høflig har jeg funnet ut. "har du pænge te mæ eller?" spurte hun oldefaren. Mens hun tilfeldigvis sto ved siden av hylla der han har vekslepengene sine...
I høstferien var vi på middagsbesøk til Onkel Brom, og da spurte mitt "beskjedne" avkom "har du nå godt te mæ eller?"... 
Gleder meg vilt til neste gang vi skal på besøk til noen.

Vi har forresten levd ett døgn uten brødmat i hus nå. Ikke verdens mest spennende informasjon, men det er jammen meg merkelig hvor panikkslagen mange blir om det er tomt for brød. Jaja, tenkte jeg i mårrest. Da blir det havregrøt da. Alma spiste de siste knekkebrødene (tennene er ikke løse lengre) og et egg til frokost. Lunsjen ble havregrøt og kveldsmaten ble tunfiskomelett. Vi overlevde!! :D Har ikke brød i morgen tidlig heller, så da må vi finne på noe annet spennende. Nesten litt artig det her, prosjekt ikke-spise-brød varer kanskje hele helgen?


Blir man desperat så kan jeg jo lage et brød selv. For jeg kjøpte meg mine aller første brødformer på Ikea i går! Ja, det er faktisk sant, jeg har aldri i hele mitt liv laget hjemmelaget brød. Sier jeg, i en alder av nesten 33. Regner med at det sitter mange sjokkerte husmødre rundt om i landet nå. Men jeg skammer meg ikke jeg altså. Hannis, studenten, kjøpte brødformer da vi var på Ikea, og da tenkte jeg, søren heller, jeg kaster meg i det. Og så kjøpte jeg hele 2 (!!) brødformer. Hannis sa nemlig at det ikke var noe vits i å ha bare èn.

Men nå, søvn. God natt!

2 kommentarer

Tanta til Beate

23.10.2010 kl.00:52

Ikke bare - bare å overrasket av vinterføre nei! Håper du har pigger på bil og Trax nå da. :-) Selv fikk jeg testet mine "horisontalspagat-evner" her om dagen: Glatt ja, og ikke visste jeg at jeg kunne løfte det ene benet sååå høyt opp i luften mens det andre gled så fint i nedoverbakke. Bambi kan gå å legge seg, hihi!

Elisabeth, innerst i veien

23.10.2010 kl.01:39

Lykke til med brødbaking, det er jo bare å kjøpe sånne ferdige poser. Blir sikker bra og hjemmebakt er det jo. ☺

Skriv en ny kommentar

hits