Multitask this.

Johoo! Da satt man på kurs. Å jada, på internettet samtidig. Jeg er tross alt kvinnfolk, jeg kan multitaske! Å høre å skrive samtidig er null problem :)
Flyturen i går gikk faktisk veldig bra. Jeg fikk et lite blodtrykkshopp da vi tok av, for det var noen lyder der som jeg bestemt mener ikke skulle vært der. Men vi datt ikke ned, så det var kanskje ikke noe alvorlig likevel... Vi tok Norwegian, og jeg oppdaget at det har skjedd endringer i flylivet siden sist (jeg har faktisk ikke flydd siden november i fjor!!!). Jeg spør bare, hva er tingen med at det ikke er lov til å ha ned persiennene når man tar av og lander? Den regelen var ikke der sist jeg flydde. Jeg skjønner ikke helt vitsen med den regelen jeg. Er det noen som skal se inn i flyet , er det mer sikkert om passasjerene kikker ut? Hverken pilotene eller flyvertinnene/vertene ser ut av vinduene på opp- og nedtur. What is the point?!!?
Er det noen erfarne flyvere som kan forklar den? Regelen var skikkelig irriterende. Jeg hadde nemlig vindusplass, og ble blendet både på opp- og nedtur. Flyvertinnene/vertene var skikkelig strenge også vet dere, bare persienna var 3 cm nede så var de der med pekefingeren på sekundet (jeg prøvde meg nemlig på å ignorere regelen da vi tok av, ikke smart...).Vi kom rett på shuttlebussen og suste ivei til hotellet. Dvs, vi måtte vente litt utenfor bussen fordi det var en illsint danske der inne som var fly forbanna på bussjaføren fordi det kostet 60 kr. Etter å ha kjeftet en god del på den stakkars bussjaføren, reiv han med seg to kofferter og styret ut. Han løp nesten ned assistenten min på sin vei. Det morsomme er at et par timer senere kom han tuslende inn på hotellet her, lurer på om han har gått?? Han var et par hakk spakere hvertfall.

Hotellet er koooonge! Herrlighet, det er så fænsy! Jeg må nesten knipse et par bilder senere så dere får se. Jeg har jo egentlig ikke peiling, men er ikke det her et designhotell så vet ikke jeg! I går var det åpning av landsmøte, i mårrest frokostmøte i ungdomsorganisasjonen og nå er jeg som sagt på kurs. Det varer helt til halv fire, da blir det landsmøte igjen. I morgen er det atter kurs. Innimellom regner jeg med at det blir mating til visse tider og såklart bar-morro i kveld/natt. Det beste med slike samlinger er jo å skravvle med andre kjente man ikke treffer så ofte.


(verdens minste bilde, men men)

Wuups, nå er det visst pause her. Jeg må hente meg en kaffe til. Ja, jeg drikker faktisk kaffe nå. Er jeg endelig blitt voksen!?!?

3 kommentarer

Tanta til Beate

16.10.2010 kl.19:58

Både reise og kurs høres artig ut!

Elisabeth, innerst i veien

17.10.2010 kl.22:17

Ha ha, synes jeg ser den spake dansken etter et par timers tur med rullende koffert.

Buksa under her var sprek! Så dyktig gjort. ☺

Gro

18.10.2010 kl.13:28

Kommer til å følge med på om du får noe svar på det med rullgardina. Jeg irriterte meg grønn over det i sommer når vi skulle fly tur/retur Spania. Fikk sola mitt i fleisen. Som deg skjønner jeg ikke hva som gjør take off og landing mer sikkert med at rullgardina er oppe???Håper det finnes noe flygende personell som kan forklare vitsen!

Forøvrig bor jeg bare 5 min. unna det hotellet du bodde på, det ser skikkelig stilig ut, men jeg har ikke vært inne der da!

Skriv en ny kommentar

hits