Selvpleiende aktiviteter på en torsdagskveld. Og ballongbukse!

Nå sitter jeg her med ansiktsmaske (peeling sådan), nyklemte porer (too much information??) og nyfargede øyenbryn (sjølfarga!). Det vurderes sterkt om panneluggen skal klippes. Da jeg lurte på om det var vanskelig å gjøre det bra selv på facern, så fikk jeg ikke stor applaus akkurat. Men jeg ser ikke ut. Luggen går til leppene, ergo er det ikke noe lugg. Jeg er møkklei av den kjedelige, kjedelige fliseklemma nå. Blæh.

Årsaken til disse ekstreme selvpleiende aktivitetene (til meg å være) er at jeg skal til Oslo (les: Gardermoen) i morgen.Da må man jo freshe seg opp litt. Det er ikke mer spennende enn at jeg skal på landsmøte/kurs i helga, men det er jammen meg litt av en happening i en husmorhverdag det skal jeg si dere! Jeg gleder meg jeg. Særlig til å treffe mange kjekke mennesker igjen. Flyreisen frem og tilbake snakker vi ikke om nå. Da jinxer jeg sikkert et eller annet. Grøss og gru....

Jeg reiser ikke før om ettermiddagen i morgen, så pakkingen er utsatt til Alma er levert i barnehagen i morgen. Er ikke allverden man trenger til ei helg heller da. Ei helg som bare skal tilbringes innendørs i møterom. Håndkrem, lypsyl en god ansiktskrem og vannflaske er essensielle ting på en slik event. Hotellufta er tørr! Det som også definitivt skal pakkes, er den nye buksa jeg sydde i dag. Den er supergod!Det her er Alma si bukse da. Den sydde jeg på sykurset. I dag sydde jeg ei til meg selv også. Fikk et anfall av panikk da jeg hadde klipt den, for jeg hadde jo glemt å måle om den var lang nok (har mønster i str 14 år...)! Heldigvis passer den, akkurat! Nei, jeg er ikke lang. Men jeg er over en og en halv meter!
Jeg burde ikke si det, men jeg må jo være ærlig; det gikk litt raskt i svingene da jeg fiksa buksa, så jeg overså endel punkter på sjekklista vi lærte på sykurset. Derfor ordnet jeg det så fløyelen lå rett vei osv, jeg kastet over også. Men jeg presset ikke sømmene etter hvert, og sist men ikke minst, jeg tenket overhodet ikke på jarekantproblematikken. Derfor har jeg en jarekant på innsiden av beina. Jaja, den vises ikke. Ikke godt hvertfall. Det mønstrete stoffet reddet meg  :)

Nå skal jeg skrive ferdig morgendagens to-doliste, fjerne ansiktsmaska (som begynner å klø) og hoppe til sengs.
God natt!

2 kommentarer

Tanta til Beate

15.10.2010 kl.02:15

God tur!

Roar

15.10.2010 kl.08:34

God tur fra meg også!

Skriv en ny kommentar

hits