Om å ha et avkom med mye på hjertet. Og litt feber, bassengtrening og Greys.

I've made a mistake, a big mistake... For å være "snill", eller noe sånt, lot jeg Alma sove så lenge hun ville under duppen sin i dag. Jeg fikk ikke måle feberen hennes i mårrest, men hun har ikke akkurat vært noe spesielt preget av den, hvis hun har hatt det. Vi kjører på med en lang dupp, så er hun hvertfall klar for barnehagen i morgen, tenkte jeg. Nå angrer jeg nå. For hun er jo ikke trøtt i det hele tatt, og vil slettes ikke sove. Jeg målte tempen før hun la seg, og nå er jeg virkelig i tvil. For hun hadde 37,8. Betyr det at hun kan i barnehagen i morgen eller ikke?? Hun har vært i helt vanlig form i dag. Kjedet vettet av seg inne og maste, maste og maste om å ut, ut ut! I ettermiddag tok jeg faktisk med henne ut på en rullestoltur, som plutselig gikk helt til kjøpesenteret der vi kjøpte oss fingervotter.Storform også da vi kom hjem i halv sjutida. Men altså, tempen viste 37,8. Hvis det er slik at hun ikke kan, så kommer jeg til å få et himla styr her i morgen. For gruppa hennes på bhg skal på tur til Okkenhaug i morgen, og hun har gledet seg til den turen. De skal kjøre bil (buss?) og besøke en pølsemaker, spise lunsjen sin i lavvo osv.
Hvis jeg ikke hadde målt tempen hennes i kveld hadde ærlig talt ikke ant at hun hadde feber. Men nå vet jeg jo at den er 0,8 grader over normalt. What to do, what to do.... Ellers så har jeg oppdaget at det er jammen meg litt av hvert som kommer ut av snakkehullet på avkommet nå til dags. Til hver eneste person vi møter på vår vei spør hun "ka hete du? kor bor du? ka hete huset ditt (les: hva heter gata du bor i)?". I tillegg er hun veldig bevisst på om det er en mann eller dame det er snakk om. Og tydeligvis lærer de litt av hvert på barnehagen, for i dag sto det en mann bak oss i køen på HM da vi kjøpte votter. Da jeg hadde betalt, stilte jeg oss noen meter unna køen så jeg fikk pakket ned pengepung, pose osv.

Alma: ka hete mannen?
Guro: æ veit itj (og forklarte for hundrede gang at jeg ikke kjente alle og visste hva de het)
Alma: e han mannfolk?
Guro: ja, det e han (begynner å bli litt småflau, og håper at samtaleemnet ikke hører hva vi sier...)
Alma: har han tissebass?
Guro: hæh?!!?
Alma: ???
Guro: ehh, ja han har vel det....

Full speed ut av butikken, posen flagrer der den henger så fint på armen på rullestolen. Forsøk på å fortelle den snakkesalige at sånne ting skal man ikke si høyt, ender bare med at jeg får slengt tilbake "jammen, han e jo mannfolk mamma!".Jeg skal pakke svømmebagen før jeg setter meg ned foran Greys. Bassengtrening i morgen klokken tolv, skal bli godt med litt hete. For det er virkelig hett der altså, gud hvor hett det er. Det er en merkelig følelse å kjenne at man svetter, selv om man er i vann. Når jeg kommer opp av vannet kjennes det ut som om jeg har 20 kilos vekter, på hvert ben. Garderoben er enda hetere. Når jeg kommer ut fra den og i "vanlig" temperert luft kjennes det ut som himmelen. Men, tenk så sprek man blir da gitt! Hohoho.... ;)Har forresten investert i ny bikini. Basseng to ganger i uken har ført til at min fra før av ganske slaskete bikini, gikk helt opp i limingen. Dvs, den hang jo sammen. Men den var så slaskete og lite fast i stoffet at når jeg gikk i vannet (noe jeg gjør ganske masse av på treningen) hang liksom overdelen igjen, ved siden av meg, i vannet.... Tør ikke å snakke om hvor den er når jeg er med Alma i bassenget, og hun tar tak i en stropp og river!
Har lett meg grønn etter ny bikini. Ikke akkurat den rette årstiden å finne ut at man trenger ny. Ingen nettbutikker hadde, selv ikke HM. Lykken var derfor stor da jeg fant et stativ på en sånn utsalgsbutikk på kjøpesenteret, der noen butikker selger ut ting de har på lager til superreduserte priser. Jeg fant en overdel og bikinitruse til 20 kr per stk. Har ikke prøvd dem, så håper de passer. De hadde ikke samme stoff i overdel og underdel, så jeg stiller på trening i morgen med turkis topp og lilla truse. Hah! Kommer til å blende helt naturlig inn sammen resten av badegjestene. Jeg er definitivt yngst, for å si det veldig, veldig mildt ;)

Nå er det greys, regner med jeg ikke er den eneste som elsker den serien, og som smelter totalt når Karev (the MAN) gråter. Noe han igrunnen har gjort mye av i det siste... Sukk ♥    McSteamy synes jeg må bli litt mer synlig igjen, han er jo så morsom! Hunt er.... snækksy ;) De nye legene bryr jeg meg egentlig ikke så mye om.

Fin kveld til dere!

Én kommentar

Tanta til Beate

12.10.2010 kl.23:19

Åh, kjenner igjen slike situasjoner godt! Det kan være en prøvelse når de små er frittalende og stiller litt kinkige spørsmål. For ikke å snakke om ulike kommentarer om andre, det kan også medføre skifte av ansiktsfarge og ullne svar fra opphavet!

Håper frøkna er frisk i morgen og får dra på Okkenhaugtur!

Skriv en ny kommentar

hits