Almakroken.

Nå tar sjuklingen min, som egentlig ikke er så sjukling lenger, en dupp. Jeg har flyttet på leketeltet hennes, igjen. Farsken ta altså, det er i veien uansett hvor jeg plasserer det! Det verste er at hun ikke leker noe særlig i det, men det blir kriiiiiiise hver gang jeg prøver meg på å pakke det bort. Nå står det hvertfall ved verandadøren, og er mindre i veien enn da det sto foran skapet midt i stua.Her er almakroken på stua. Den er plassert mellom skapet (som før hadde et gigantisk rosa slottstelt foran seg) og spisebordet vårt. Hun har bord og stoler på rommet sitt også, men hun foretrekker som oftest å være på stua sammen med meg. Det var mørkt i kroken hennes, så ei lampe måtte til. I tillegg hang vi (les: min far) opp ei hylle hun kunne ha sakene sine på. Ellers blir bordet hennes fullt og rotete og ikke særlig innbydende. Det er nemlig ikke lite stæsj hun begynner å samle opp. Perler i ulike størrelser og fasonger, og eske med klistremerkesaker er plassert på hylla foreløpig.Som dere ser er det store nå for tiden å sitte å lime øye på øye på et ark. Kjøpte noen superbillige pakker på Søstrene Grene før sommeren. Den ene tømte hun ut i bilen i løpet av en kjøreetappe...
Planen er å kjøpe ei lav kurv/kasse/eske til å ha tegnepapirene hennes i. Den skal plasseres under skapet ved siden av bordet hennes. Hun har puslespill, play-doh osv i en del av skapet, men hun får ikke opp døren selv, så for å slippe å styrte til hver gang hun skal tegne (som hun driver med mest) så har jeg funnet ut at ei eske under skapet blir lettest (for meg:). Også var det den malingen dag, bah... Stolene og bordet skal males, har bare ikke giddet enda. Men snart!!  :) (PS! det er ikke skjønnhetsmessige årsaker til malingen, men heller det at møblene er ubehandlet og dermed er det helt umulig å vaske av når hun griser/tegner på dem)

Har også en liten plan om å finne en passende kvist/grein som skal tres inn gjennom knektene på hylla. Der er liksom planen å henge noen kroker så vi kan henge opp små kunstverk. Tegninger, perlerier osv. Men vi får nå se om det blir gjennomført. Men planen er god den!

Nå våkner solstrålen min, ha en fin dag videre!

2 kommentarer

Mona

12.10.2010 kl.15:22

Så koselig krok - får lyst å komme på besøk og male litt, kanskje lime og perle også?

Ha en fin ettermiddag dere to!

Tanta til Beate

12.10.2010 kl.16:40

Fint! :-)

Skriv en ny kommentar

hits