Helgens kreativiteter, så langt.

Nå holdt jeg på å gå til sengs uten å vise frem det jeg laget i går. Det hadde vært ufint det! Jeg tror nesten jeg måtte ha trukket fra ti bloggepoeng da. Ikke at jeg har noen teller på det, men likevel. Dere skjønner hvor alvorlig man tar det.
Håper ingen har satt seg skyhøye forventninger nå, for jeg har bare laget nok en stoffkledd passepartout. Men denne gangen slo jeg til og skrev kardemommeloven på dataen, gjorde det om til en finfin skrift (heter det font eller noe sånt??) og printet det ut. Kardemommeloven er en lov alle burde følge. Vi har den nå i gangen, og det er noe av det første besøkende ser når de kommer inn.Ja, jeg vet at jeg har fått stoffet til å bli litt skjevt... Barbro skrev at man skulle stramme. Jeg strammet alt for mye på den ene siden, ikke lurt når man jobber med et rutete stoff.  Neste gang skal jeg bare brette rundt kantene uten å stramme. Det får bare være sånn foreløpig, blir jeg gal av å se på det så får jeg heller gjør det om.
Og nei, jeg har ikke skrevet "LO" på veggen. latterlig har vi det da ikke her, selv om vi ler endel :)På den nederste bildelisten står favorittbildet mitt. Det er av meg og mormor. Tatt da jeg gikk på barneskolen og mormor (og sikkert flere i familien) var og så på oss da vi hadde skole som det var i gamledager (synes jeg å huske). Mormor og jeg var bestevenner ♥Jeg har også fått tid til å gjøre ferdig et par kronepannebånd i kveld. Jeg begynte jo på det prosjektet før sommeren. Men fant raskt ut at å sitte å hekle med ullgarn i varmen ikke var særlig behagelig. Jeg svettet jo ned det jeg holdt på med. Dumt at pannebåndene luktet svette før de ble brukt av noen liksom. To stk ble helt ferdige før sommeren, og jeg har enda to halvferdige liggende. De to ferdige ble helt ferdige i kveld, jeg heklet kanten rundt. Noe som utartet seg til å bli en kamp mellom Guro vs. tredobbelte staver. Gådd, jeg sleit! Uansett hva jeg prøvde meg på så ble det ikke staver, og hvertfall ikke tredobbelte staver! Jeg var sekundet fra å gi opp da jeg plutselig ramlet over denne siden, og jeg ble så glad og lettet at jeg nesten takket han/hun/det der oppe. Men bare nesten altså. For det er da vitterlig Garnstudio.com som reddet meg og kronepannebåndene mine.
Ett til Almaprisessa mi og ett til prinsevennen hennes. Alma sitt heklet jeg etter hodemålet hennes, mens vennen får et som er laget i str 2-4 år. Det ser giga ut. Håper det passer....

Nå skal jeg legge meg, og lade opp til nok en utebursdag. Den i dag var kjempefin!
God natt.

2 kommentarer

Katrine Stensland

03.10.2010 kl.08:41

Så flink du er!

Skulle ønske jeg hadde tid, og evner, til å lage ting... det er så masse flott der ute! Kardemommeloven er forøvrig en lov alle burde følge =)

Vero

03.10.2010 kl.23:35

Fint me bildelistan da :) Kardemommeloven e jo genial. Den burde alle følg!

Skriv en ny kommentar

hits