Alma har blitt løsmunnet.

Almas snakkesluser står så til de grader åpne for tiden. Det kan være ganske flaut (for meg) men det kan også brukes til å avsløre pek. Som andre får henne med på. På torsdag var vi på middag til Dodo, fiskeboller i hvit saus. Godt for løse tenner :)
Før middagen var Dodo og Alma på kjøkkenet og jeg legger plutselig merke til at det ble mistenkelig stille. Jeg hører bare en lav fnising av og til.

Guro: ka gjør dåkker utpå der?
Dodo: vi kose oss
Guro: dåkk kose dåkk vel itj me sånn "candy"???
Dodo: neida, itjnå "candy" her.
Alma: nei, vi kose oss me NAMNAM!!!
Guro: mammaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

I ettermiddag var vi på kjøpesenteret og handlet bursdagsgaver til helgens to utebursdager (er det en ny trend, utebursdag?) og der kjøpte vi med oss lauper og dro til en venninne av meg og spiste kveldsmat etterpå.
Midt under måltidet skulle selvfølgelig Alma på do, det slår aldri feil. Vi kommer inn på badet, jeg rekker ikke å lukke døren engang før Alma kikker i do og roper ut (høyt), "den e KJÆMPEskitat!!!"......

Ellers så er hun veldig opptatt av hvor alle bor for tiden. Dvs hun vil vite navnet på gata. Noe bra kommer det jo ut av den forbigående (regner jeg med) interressen, for hun kan adressen der vi bor også. Skulle hun (gud forby) komme bort fra meg en gang så kan hun formidle videre hvor hun hører hjemme.
I går var det siste kveld på sykurset, og jeg sydde ei bukse til Alma på 2,5 timer! Skikkelig imponert over meg selv, ja, jeg synes faktisk jeg var steike god!


Bilde fra Stoffogstil.no

Jeg har sydd den blomstrede ballongbuksa. Kjempeenkel! Jeg har stoff til en likedan bukse til meg selv også, jeg må bare få tilbake symaskina mi først. Ååååh, jeg blir gal av å ikke ha den i hus, endelig så har jeg fått fart på syingen min, også står den til reparasjon. Grrrr. Jeg og Alma kunne ha gått med like bukser i bursdagene i helga, men neida.

Nå skal jeg prøve meg på et lite kreativt prosjekt jeg har tenkt på ei stund. Som selvfølgelig ikke innebærer ei symaskin... Men stoff skal jeg bruke. Og printer. Og saks. Blir det vellykket skal jeg selvfølgelig vise det frem. Oioi, nå driver jeg med skikkelig blogg-teasing ser jeg. Dere biter på eller?? ;)
Over og ut!

4 kommentarer

Synne

02.10.2010 kl.08:42

He he, av unger og fulle folk............

Høres ut som det går bra med syinga, håper du får maskina di tilbake snart.

Selvfølgelig er jeg spent på prosjektet ditt..... :)

Ann Kristin

02.10.2010 kl.16:41

Hahahaaah... Alma e så skjønn! :D

Vero

03.10.2010 kl.23:38

Som den ungen som kom på bussen for nånn uka siden da æ satt på. Hain va sammen me mora si. Så peka'n på en mainn som satt der å ropa høyt: "sjå mamma! hain mainnen der har stooooooooooooooooooooooooooooooooor næse!". Æ trudd æ sku kreper ;)

Kan vi bynn å ønsk oss ting fra sydamen eller?

Tanta til Beate

04.10.2010 kl.23:39

Haha, supert! Barn kan si de utroligste ting. Jeg skrev opp en del av det mine barn sa da de var små, kjempeartig å finne igjen til senere. :-)

Skriv en ny kommentar

hits