Ekstrembilkø, stoffkledd passepartout og endelig bildelister!

I dag går jeg rundt som en ekstrem-daffer. Det eneste fornuftige jeg har gjort hittil i dag er å levere Alma på barnehagen. Også har jeg tatt en dusj. Dusjing kommer inn under "fornuftig" begrepet nemlig. Etter dusjen hoppet jeg rett inn i joggedressen, og plasserte meg selv foran dataen med te, egg, tortillachips og vann. Og her sitter jeg enda. Årsaken til daffedagen startet allerede på tirsdagen. For jeg hadde selvfølgelig ikke gjort hjemmeleksa mi til sykurset om kvelden, og satt dermed med panikksying (for hånd) en time før kurset. Etter sykurset måtte jeg se Greys, og etter det igjen så var det å sette igang med siste flikking på et foredrag jeg skulle ha på et kurs på Lærings og mestrinssenteret i Trondheim dagen etter. Jeg hadde tenkt at jeg bare kunne gjøre om littegrann på et foredrag jeg har holdt på en fagdag på sykehuset her i byen, men det viste seg at det var ganske mye som måtte gjøres om gitt. Så jeg var ikke ferdig før halv to!!!.. Neste morgen ringte vekkerklokka mi halv sju(!), og litt over åtte var jeg på vei til Trondheim. Etter foredraget mitt (som gikk veldig bra) så deltok jeg på samme kurs frem til klokken halv to. Da måtte vi (jeg og assistent) kjøre hjem så jeg kunne hente Alma i barnehagen til 3. Det rakk vi ikke, for å si det mildt.

På Stjørdal var det nemlig full stopp i trafikken fordi en traktor med henger (med en gravemaskin oppå) hadde kjørt rett inn i tunneltaket på Værnestunnellen. Det tok 2 timer før vi kom oss forbi!! Veidirigeringen til Mesta var mildt sagt elendig, så det tok nesten 45 minutter før vi fant ut at det var omkjøring om Hegra. Der vi skulle ha kjørt av sto det et par mestamenn nemlig. Noen av bilene kjørte rett frem (mot Hellsenteret og flyplassen) mens endel svingte av til høyre og fortsatte mot Hegra. Vi ante jo ikke at vi skulle ta av mot høyre, det sto ikke et eneste omkjøringsskilt der, bare disse mennene som ikke sa et ord eller gjorde noen tegn på at man skulle svinge av. Derfor satt vi i en stillestående kø i nesten tre kvarter før vi hørte på radioen at det var omkjøring om Hegra. Vi snudde og satte kursen mot omkjøringsveien. Som også var en eneste lang, og til tider stillestående kø..... Vi var hjemme kvart over fem!Jeg hadde greid å reise fra mobilen min hjemme den morgenen, så da vi sto bom fast og klokken tikket ble jeg bekymret for om jeg skulle rekke å hente Alma før barnehagen stengte. I disse mobile adresselistetider kan jeg jo ingen telefonnummer utenat lenger. Unntatt ett forresten, pappa sitt. Så jeg lånte assistentens mobil og fikk ringt han, på fjellet. For der var han, på jakt. Han igjen, fikk ringt min mor, og lagt igjen melding da hun ikke svarte. For hun var på kurs og fikk total panikk da hun så meldinga en time senere :) Alma ble hentet i god tid før barnehagen stengte, for de som lurte. Hun satt hjemme til Dodo og spiste rømmegrøt da jeg kom inn døren rundt halv seks. Så bar det videre på middag i ankolmveien med min far og co. Og Alma spiste middag nr 2, pannekake og litt grønnsakssuppe og brødskive med hvitost. Is til dessert as usual på onsdagene :)

Hva gjorde jeg i gårkveld? Satt som en zombie i sofaen og lengtet etter sengen min. Men House greide å holde meg oppe til halv elleve. House er genial! Samtidig som jeg så på legehelten min fikset jeg en stoffkledd passepartout. Siden jeg er uten symaskin for tiden så må jeg jo finne noe å bruke alt stoffet mitt på. Jeg skal ikke ha noe kred for kreativitet denne gangen altså, jeg har hermet rått og hemningsløst etter Barbro. Oppskriften ligger på hennes blogg om dere er interesserte. Kjempeenkelt! Bloggen hennes er verdt et besøk uansett, hun er så flink (og så elsker hun lilla som meg:)! Bildet jeg brukte passepartouen på, er fra da vi tok tømmerrenna i Dyreparken i sommer. Vi ser ut som vi skal dø hele gjengen. Men la dere ikke lure, Alma tok den 2 ganger til etter denne første turen (jeg gikk rømte av etter 2 runder..)!Bildet skal få plass i en av de tre nyopphengte bildelistene i gangen. Det er jo månedsvis siden jeg kjøpte dem, men jeg har aldri greid å bestemt meg for hvordan de skal henge. I dag kom pappa, to timer for tidlig til avtalen vi hadde, og jeg måtte hastebestemme meg. Egentlig veldig greit, for mye tenking fører bare til forvirring ;)

Forresten, fin fleece det er bilde av lenger oppi innlegget ja!? Jeg fortsetter nemlig på vinterhandlingen min, og denne gangen føyk jeg til Europris da jeg så dette supertilbudet. Jakka er kjempegod den! Men litt små i str, jeg kjøpte en medium. Løp og kjøp :)

Nå er det tid for å ordne stæsj på bildelistene mine, så fyker jeg til posten og henter en pakke. Jeg har nemlig funnet noe jeg har ønsket meg leeeeeeeeeeenge på finn.no. Dere som kjenner meg vet garantert hva jeg snakker om, jeg tror kanskje jeg har gnålt om denne tingen og gitt uttrykk for at jeg ikke kan leve uten i nesten et år :D Jeg fant et eksemplar, på Harestua. Aner virkelig ikke hvor det er, men i nærheten av denne byen er det så visst ikke. Heldigvis så var de så snille at de sendte den til meg. Håper den er som jeg tror, og at jeg får hengt den opp kjapt!
Fin torsdag til dere!

2 kommentarer

Yngvild

30.09.2010 kl.17:34

hmmm....tallerkenhylle?? :D

Tanta til Beate

30.09.2010 kl.18:07

Hei, fin blogg! "Oppdaget" den etter å ha lest Levangeravisa på nett om bloggere i Levanger.

:-)

Skriv en ny kommentar

hits