Ull fra SparKjøp er gull. Ja, det er ikke tull!

SparKjøp er en genial butikk! Men den har vært litt undervurdert, ikke sant? Liksom "SparKjøp? Har du vært DER???" har jeg følelsen av at mange har tenkt og sagt. Men SparKjøp er genial! I dag for eksempel, for ikke mindre enn noen minutter siden, har jeg klikket hjem ulltøy i lange baner til både meg og Alma. Til en kjempebillig (det er tross alt ull vi snakker om) penge. Og det som var nesten viktigst av alt, de hadde ulltøy i andre farger enn rosa til jenter!! Halleluja!
Jeg er så lei av rosa at dere aner ikke. Derfor kjøper jeg ikke rosa klær til Alma lenger. Butikkene har virkelig kjørt seg fast på rosa som standard jentefarge, og jeg streiker! Nå er jeg ikke så anti rosa at jeg er helt stabeist altså. Mye klær har en dæsj av rosa i seg, og det er fint det. Men bare rosa rosa rosa i garderoben får jeg hattifnatt av.

Derfor var jeg så glad, så glad da jeg oppdaget at Sparkjøp kjører på med lilla som ulltøyfarge for jenter i år. Jippi! Hvitt ulltøy skygger jeg unna, jeg er rett og slett ikke en så bra husmor at jeg får av flekker som setter seg på det jeg. En rosa longs sneik seg med i bestillingen. Men det må jo matche litt da vet dere :) Siden hvitt ulltøy blir for problematisk for meg, var marineblå eller rosa eneste alernativ som sto igjen. Lilla er finest med rosa :)

Et par ullvotter, regnvotter og overgangsvotter ble det også på Alma, den heldiggrisen :) Merket på ulltøyet er Tom&Trine. Har bare gode erfaringer med det merket. Ikke noe av det vi har fra før er blitt slitt. Husker at jeg var opptatt av merinoull og hvor den kom fra i fjor. Tror det hadde noe med at noen land bruker barbariske metoder på merinoullsauene. Derfor skrev jeg mail til Sparkjøp forrige vinter og de forsikret meg om at ulla deres kom fra land som ikke driver med dyreplageri. Så vet dere det, de av dere som er opptatt av sånt :)

Jeg trenger også ullklær, faktisk så eier jeg kun en ullongs og ei ull t-skjorte. Det er jo alt for lite. Merker det veldig godt når jeg er ute med Alma om dagene nå! Så derfor ble det to ulltrøyer og en longs til meg også :) I lilla ♥ Merket på mine ullklær er Eva. Longsen jeg har nå er derfra, fin og myk er den.


Nå mangler jeg "bare" vinterjakke, vintersko, fleece sett, masse ullsokker, luer, skjerf/hals, pannebånd, votter, osv.... Jeg ♥ vinteren og kulde. Not.

Ha en varm dag alle sammen!

7 kommentarer

mayellens

28.09.2010 kl.13:15

kjøpte akkratt ullstrømpe bukse til minstemann, med antiskli på knærne på sparkjøp. Rett å slett genialt nå når han har begunnt å prøve å krabbe;-);-)

Yngvild

28.09.2010 kl.17:40

fiiiin og lilla :D SparKjøp ruler. Så da ønsker ikke snuppa sæ ulltøy i bursdags/julegave i år?

Ska vi shoppe t helga? :D

Elisabeth, innerst i veien

29.09.2010 kl.00:26

Oppdaga Sparkjøp og deres fine og rimelige ullsortiment da seksåringen var lita. Har handla mye ullundertøy derfra og er superfornøyd. Enig ang. rosa også. Og til gutta er det bare racerbiler med flammer eller dødninghoder...ja ja.

Jeg gjorde et et kupp på G-sport i kveld. Cherrox og høstsko til hundrelappen hver - da snakker vi kupp! Er spent på hvordan de beige skoa blir tatt i mot av Trollet i morgen tidlig, hun er nojså opptatt av jentefarger vs. guttefarger..

Guro

29.09.2010 kl.01:20

Yng: vi ska på lavvobursdagsfest t barnehagevennen på lørdagen :) men hvis æ får nånn t å se etter krølle på ettermiddagen kan æ sikkert bli med på en runde æ :D

Elisabeth: fankern ta, jeg kjøpte cherrox i forrige uke, ikke så ikke pris på coop, 199 tror jeg. Og når jeg tenker meg om så betalte morfaren, så da gjorde det ikke noe at jeg gikk glipp av g-sporttilbudet likevel :) Men høstskoene må vi ta en titt på!

29.09.2010 kl.23:24

SparKjøp er genialt det!:) Klarer aldri og gå ut derifra uten å ha store bæreposer fylt opp til randen på vei ut ;)

Fin blogg du har foressten! Jeg fant deg på LevangerAvisa's nettutgave, der de skriver om bloggere fra Levanger :) Morsomt! Se linken på bloggen min ;)

Klem Therese

Harald Nøss

26.11.2010 kl.11:38

Hei

Så flott at du liker oss.

Jeg heter Harald og er markedssjef hos Spar Kjøp.

Er det ok om vi legger din blogg ut på vår Facebook side????

mvh

harald Nøss

Guro

26.11.2010 kl.11:43

Hei Harald. Det er helt ok :)

Skriv en ny kommentar

hits