Med laser på hodet og malt i munnen.

I ettermiddag kledde vi på oss og gikk ut på tur i nabolaget. Det er dårlig med lekeplasser i nærområdet, så vi sendte melding til barnehagevennen og lurte på om de ville ha besøk. De bor nemlig vegg i vegg med en fin sandkasse og disse(huske)stativ. Det er til og med en liten skog der, som er spennende for småttissene å utforske. Alma travet ivei med dukkevogna si. Det er sol, men det er jammen meg ikke noe særlig varmt! Jeg som sitter holdt på å fryse ihjel( MÅ kjøpe meg vinterklær snart!!).

De to søtingene (barna altså) lekte mens jeg og mammaen satt og skravvla. Plutselig ser mammaen på klokka og den er blitt halv sju! Vi var så heldige at vi ble invitert inn på kveldsgrøt. Barnehagevennen har tradisjon på at etter kveldsgrøten får han "sunt og godt". Sunt= tran, mens godt= maltekstrakt. Det ville Alma såklart ha også. Transkjeen gikk ned, men da mammaen puttet en overfylt skje med maltekstrakt inn i munnen på Krølle, da kom alt ut igjen i en rekordfart. Siden maltekstrakt ikke akkurat er tyntflytende gikk det dårlig å spytte, det rant som sirup nedover hake, genser og bukse. Barnehagevennen var sjokkert over at hun kunne spytte det ut, det er jo godt!! ;)Jeg tror jeg må si meg enig med avkommet mitt, jeg smakte også (på restene etter Alma) og det var en spesiell smak ja. Tran har vi vært superdårlige med å ta her i huset (bortsett fra da Alma va bittebittebaby og fikk både tran, jern og multivitaminer fordi hun var for tidlig født), så det er en ting vi må skjerpe oss på. Det vil si, jeg må skjerpe meg, Alma kan jo tross alt ikke klandres for at mora ikke forer henne med tran...Ellers så har jeg vært til fysioen og satt opp styrketreningsprogram i dag. Forrige mandag var hun nemlig syk, men i dag ble det. Det var en nakkeøvelse jeg gjorde som enda får meg til å le bare jeg tenker på den. På veggen hang det en plakat med en sirkel, et kryss, og et uendelighetstegn. I ulike farger, oppå hverandre. Jeg satt på en stol noen meter unna med øreklokker med en laserstråle festet på toppen. Så skulle jeg bevege hodet og følge de ulike strekene, uten å være for mye utenfor dem. Haha! Dere aner ikke hvor überteit jeg så ut!! Jeg lo nesten konstant, så laserstrålen hoppet og jeg greide ikke å følge strekene for fem flate øre. Men jeg kom på at jeg må trene og bli skikkelig god i den øvelsen, så kan jeg lære min far å treffe når han går på jakt!! :DNå skal jeg ta meg en surferunde og se om jeg finner vinterklær. Har funnet ei dunparkasjakke på Stormberg, den ser bare helt nydelig ut. Men fy hvor dyrt det er med dun! Men jeg har egentlig ikke noe valg, skal jeg kunne være ute med Alma i vinter er jeg nødt til å ha noe som holder meg varm, koste hva det koste vil... Forresten, dunbukser, finnes det??? I want it...

Goooooood kveld! :)

(bildene er fra da vi var ute i går. Vi tok turen til lekeplassen på skolen til Dodo. Den var seriøst "sarvat" (trøndersk uttrykk). Alt var nedslitt og eldgammelt, rett og slett tragisk var den)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits