Loppemarkedfunn.

I dag var jeg på loppemarked igjen, for 3 gang på en uke faktisk. Forrige helg var jeg på loppemarked i Okkenhaug og i sentrum i byen. I dag var jeg på Skogn. Kan ikke si at jeg har funnet de store skattene, men litt småtteri har det nå blitt. I Okkenhaug fant jeg ved første øyekast ikke en enste ting jeg kunne tenke meg å bruke 5 kroner på. Men så begynte jeg å grave i eskene under bordene (er det lov??), og da fant jeg jammen meg tre søte små skåler/fat. Den ene (lyseblå) var det et skår i, så det droppet jeg. Men en ferskenfarget og en lyserosa ble mine for den nette sum av 5 kroner. Jeg snoker jo rundt på diverse interiørblogger, og plukker opp litt her og der. Derfor var lykken stor da jeg oppdaget at det var skåler fra Figgjo jeg hadde kjøpt, for det er jo et bra merke! Eller, er det egentlig det? Jeg har jo seriøst ikke peiling. Men jeg leser lovprisninger av merket, så da merket jeg at jeg ble veldig fornøyd med meg selv med kjøpet. Kan noen fortelle meg hva som er spesielt med Figgjo Flint?I tillegg kjøpte jeg en dvd, The Mission. Gode minner fra videregående. Vi så den i en time og jeg ble helt fascinert. Kanskje derfor jeg begynte å studere antropologi? Who knows.
Videre dro vi (jeg og Alma) til sentrum og loppemarked nr 2. Der fant jeg en kjøkkenstol og et bittelite avlastningsbord. Stolen skal pusses opp og plasseres i gangen, mens avlastningsbordet er (stuebord) på assistentrommet/kontoret.Sånn så den ut da jeg fikk den hjem. Noen har tydeligvis prøvd å pusse den opp før. Med ei elendig maling! All hvitmalingen måtte skrapes vekk, den skrellet av i flak da jeg satte neglene borti stolen. Godt man har assistent, den jobben hadde ikke mine muskelsyke hender klart! Avlastningsbordet har jeg ikke bilde av.

I dag var jeg som sagt på loppemarked på Skogn. Fant ikke noe ved første øyekast her heller, men besinnet meg og gikk over en runde til før jeg dro. Smart tenkt, for da fant jeg jo tre ting!Figgjoskåla har visst sneket seg med her også gitt :) Den øverste turkise skåla er jeg litt usikker på hva er. Kan meget mulig være både ei skål eller blomsterpotte. Fin er den hvertfall. Minikakefatet er bare råstilig! Løvv it.
Minimugga (man satser visst på miniatyrting for tiden) vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke til enda. Melk/fløtemugge er ikke akkurat en forbruksvare her i huset. Enten så får Alma den som sin private mugge (det er stas å helle i sin egen kopp, men ikke stas for mora når man heller ut en halvliter drikke..) eller så stapper jeg et lys oppi og bruker den som lysestake. Vi får se.I dag er forresten spisebordet mitt ferdigpusset, så nå kan jeg "bare" sette igang å male. Det blir nok ikke gjort i helgen, jeg er alene med Alma og da hadde det blitt maling både her og der for å si det mildt. Jeg er heller ikke hundre prosent sikker på hva jeg skal bruke. Noen som vet hva som er best?

Snart skal tanntrollet hentes i barnehagen, også blir det verdens enkleste (og sikkert ikke sunneste) middag; pølser og pasta. Til barnetv i kveld har jeg kjøpt Piccolinis, de går ned på høykant. Som dere skjønner er ikke alle dager supersunne her i huset, men sånn er det bare. :)

Ha en fin dag videre! Hvis jeg er flink så skal jeg legge ut mer fra sommerferien i kveld. Det vil si, hvis jeg blir ferdig med litt av hjemmeleksa mi fra sykurset først, jeg har masse lekse til tirsdag nemlig. Phju...

6 kommentarer

Synne

24.09.2010 kl.14:52

Jeg liker også loppemarked, men så er det slik da at vi nettopp har flyttet fra hus til leilighet,og da måtte vi kaste (gi bort) alt vi ikke hadde bruk for. :) Søte ting du har funnet!

24.09.2010 kl.15:06

Flotte ting, loppis er herlig! Skal i helgen.

Georgine

24.09.2010 kl.15:17

Kjempe mye lekkert å få tak i der ja.

Pia

24.09.2010 kl.22:03

Skal du være en god blogger, må du gå på loppis. Såpass har jeg skjønt.

God helg!

Yngvild

24.09.2010 kl.22:40

Okkenhaug har mange skatter vettu ;)

Elisabeth, innerst i veien

26.09.2010 kl.01:26

Etter å ha fått nok av loppis etter å ha blitt dratt med av modern i mine yngre dager, så begynner jeg nå å få sansen for det igjen. Nå holder jeg meg unna mer fordi jeg ikke har plass til stort mer i vårt beskjedne hjem og har nok male- og andre prosjekter på gjørelista. ☺ Fine funn du kom hjem med.

Skriv en ny kommentar

hits