Sunne forsøk og laubærbladfunderier.

I kveld har jeg prøvd meg på en sunn matbit "ikke så veldig lenge før leggetid". Yoghurt mild & lett naturell med så mange blåbær jeg fikk presset oppi begeret (notat til meg selv: prøv ei skål neste gang..). Var det godt? Nei! Kan godt hende yoghurt naturell er sunt, men godt er det pinadø ikke. Smak av "noe" er jo ikkeeksisterende. Det gjorde ikke saken bedre at blåbærene er kjøpt på Mega og smakte absolutt ingenting. Ingenting + ingenting = ingenting.


Synsbedrag. Det var ikke godt.

Ellers så sitter jeg her, og har enda ikke gjort hjemmeleksa mi til sykurset i morgen (og har dermed bittelitt dårlig samvittighet). Wuups. Leksa er nemlig å sy på et skråbånd i halsen på kjolen, for hånd. Det er sydd på med maskin på den ene siden, og den andre skal altså syes på for hånd. Gud hvor kjedelig.
Jeg sier som PappaJoe; tomorrow is another day :)

Forresten, husmorpoeng til meg i dag! Jeg kokte linsesuppe til middag i dag, og kokte i hop dobbel posjon, så nå har jeg fryst ned porsjonsbeger med linsesuppe i fryseren. Herrlighet, det her er stort til å være meg altså. First time in history at undertegnede tenker "forråd".Jeg lurer på en ting. Hva er vitsen med laubærblad? Når man lager ei suppe, og man skal lage den med ett helt laubærblad, er det virkelig noe vits i det ene laubærbladet?? Jeg skjønner det ikke jeg. Er det sinnsykt mye smak i et laubærblad?? Det skal jo tas opp før man spiser også. Forrige gang greide jeg jo å stavmikse hele laubærbladet i fillebiter nedi suppa, men denne gangen husket jeg å ta det opp først. Eller, jeg fant det ene. Det andre var sporløst forsvunnet. Faktisk så dukket det opp da jeg øste opp suppen, aner ikke hvor det har gjemt seg i kjelen for det hadde unsluppet stavmikseren til og med. Men altså, hva er greia med laubærblad?

Gratulerer til Guro S for et helt meningsløst innlegg, og god natt til resten av verden...

2 kommentarer

Vero

22.09.2010 kl.23:51

Yoghurt naturell e beste yoghurten! Den smake itj søtt å ekkelt som så my ainna yoghurt :) Mmm.

Laubærblad = sterk/karakteristisk smak. Derfor ofte bare litt i å så ta ut før servering.

Må få laga den suppa æ å altså. Mangle fennikelfrø.

Karna

23.09.2010 kl.08:36

Jepp...det er mye smak i et laurblad..så det er nok en grunn til at det ikke skal være flere....Flink husmor, lurt å lage opp litt og ha på lur...ikke flink til det selv, men, men....

Skriv en ny kommentar

hits