Cowboystrekken som ble til nettsurfing. Og gi-bort!

Dagen i dag startet med et brak med møte klokken 9, og nå skulle jeg ideelt sett ha tatt en cowboystrekk, for ettermiddagen blir turbo. Alma må hentes i barnehagen litt tidligere enn vanlig, for det er bursdagsselskap klokken 15. Veldig smart at det begynner så tidlig, for da rekker hun bassenget og småbarnssvømmingen klokken halv seks. Jeg derimot, leverer Krølle til mormora etter barneselskapet, de drar til bassenget mens jeg drar på sykurs som varer til kl 21. Assistenten jobbet fra morgenen av i dag, så jeg må dra avgårde alene med poser med stoff, symaskinen, sytilbehør osv. Satser på at jeg får hjelp av noen til å bære det inn! Vedder en mill på at et stk guromenneske kommer til å sitte i sofaen som et slakt å se greys i kveld. Med et glass pepsi max (den der helgeregelen min har allerede gått adundas denne uken).

Men hva gjør man isteden for å ta en pause på soverommet? Jo man sitter og surfer rundt på blogger etter give aways såklart!  Lenge siden jeg har engasjert meg i det nå. På tide å sette igang igjen.
Så, den første jeg vil (må, siden man får ett lodd ved å linke i sin egen blogg) tipse dere om, kjære lesere, er Lykkelig og Lykkeliten sin feiring av 300 000 treff på bloggen. Tove, som driver bloggen har en egen nettbutikk, og derfra kan du vinne dette:Fine krakker ja?! Man kan vinne en av dem da. Vil du også være med? Trykk her.

Nå skal jeg pakke svømmesekken til Alma, og så lage meg en kopp kaffe latte. Jeg dropper rett og slett sovingen, hvem trenger middagsdupp liksom, jeg er jo ikke gæmlis heller! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits