Guro tester Pepsi Raw.

Hannis er hjemme på "ferie" fra studentlivet i Trondheim, og kunne med stor entusiasme fortelle meg at det var kommet en ny pepsi på markedet. Pepsi Raw.

«Pepsi Raw er en ny cola med naturlige ingredienser. Pepsi Raw inneholder naturlig ekstrakt fra epler og kolanøtter, og har ingen kunstige tilsetningstoffer som for eksempel smaks- og fargestoffer eller konserveringsmidler»Det høres jo nesten for godt ut til å være sant. Jeg kjøpte ei flaske for å teste den, for jeg elsker, elsker jo Pepsi. Og hvis man har et alternativ som i tillegg er sunt? Jeg sjekket ikke om de hadde halvlitersflasker, noe som er smart å kjøpe når man tester en drikke for første gang. For liker man den ikke sitter man igjen med snuten i litersvis med brus. Noe jeg gjør nå...

For oh my, hvor fæl Pepsi Raw er! Pjuk. Utseendemessig ser den ut som ingefærøl, og allerede ved å se fargen på den burde jo varselsklokkene begynne å ringe. For Pepsi skal være svart! Smaken er grusom. Kjempesøt, lite kullsyre, og det verste av alt, den kjennes seig og tykk ut. Dobbelt pjuk. Jeg kommer aldri, aldri til å kjøpe den igjen.

Hvis noen er interessert, så har jeg 1,4 liter til salgs, flaska er bare åpnet en gang. Oppbevares i kjøleskapet, så den er iskald ved henting. Eller så kan egentlig den som vil få den gratis, bare jeg blir kvitt den....

Har du smakt Pepsi Raw? Enig med meg ja?!

7 kommentarer

Mariann

17.09.2010 kl.22:53

Hadde prøvesmaking på den på mega idag, men jeg sto over.. Så jo ikke spes fristende ut, samt at det var sukker i den, og det er jo no no her i heimen :)

Bjørg

17.09.2010 kl.23:43

Jeg har også fått Pepsi Raw som smaksprøve, og likte det heller ikke :-(

Men har funnet en billig erstatning (som er nesten like god som Pepsi Max) på Bunnpris: Cola free, til 6,90 for 1,5 liter (+ pant).

Elisabeth, innerst i veien

18.09.2010 kl.16:43

He, he, nei takk. Jeg er avhengig av Pepsi Max, ja jeg er avhengig. Mitt navn er Elisabeth og jeg er pesimaxholiker. Rakk med en slurk av den Raw-varianten for min del. ☺

Mona

18.09.2010 kl.20:48

Ikke smakt den, men smaken hørtes helt ut som pepsimax; Kjempesøt og lite kullsyre - så kanskje den smaker like lite godt som pepsimax ;0)

Men jeg har jo vært tørrlagt fra pepsimax i over 11 år no da :0)

Trine

18.09.2010 kl.21:42

Kjøpte 1/2-liter. Det smakte en blanding av pepsi og ingefærøl. Ikke godt.

Veronica

19.09.2010 kl.11:11

Jeg er uenig i at den smaker dritt (har skrevt om den på bloggen min om du er nysgjerrig), men den er nok bedre til mat f eks, uten at jeg helt vet hva. Kunne vært artig å prøve til noe som en eller annen "vin-ekspert" eller noe foreslår.

Den finnes i 0,5 plast og glass og 1,5 plast. Veldig rart du bare fant stor? Kanskje de små er vekk allerede noen steder? Kiosker begynte med 0,5 (noen sier bare glass men jeg har fått ei plastflaske fra kiosk) i sommer visstnok, så kanskje de har mer av dem og får påfyll oftere? plastflaska mi fikk jeg vel rett før 1. sept, når den kom i dagligvaren.

Chris

20.09.2010 kl.19:18

Beste Cola drikken til nå! :)

Skriv en ny kommentar

hits