Hvor var jeg forrige natt??

Tydeligvis så var jeg milevis inn i drømmeland, for på foreldremøtet i barnehagen jeg var på i kveld snakket ei om det sinnsyke tordenværet som var i gårkveld/natt. Og nå leste jeg nettopp at Mari, som bor et steinkast uti fjorden fra meg, også skriver om det forrykende tordenværet. Var jeg dopet i gårkveld jeg eller?? Hæh, tordenvær? var responsen min på møtet i kveld. Jeg, som bruker å spotte tordenvær på milevis avstand. For tordenvær er faktisk skummelt! Enn at jeg har gått glipp av noen livredde timer. Sukk.

Som sagt så var jeg på foreldremøte i barnehagen i kveld. Og kjære permobilmennesker, jeg angrer meg! Jeg trenger lykter på c500-rullestolen!!.. Jeez, det har blitt mørkt ute. Bekkmørkt for å være mer nøyaktig. Og jeg angrer såklart bittert på "lykter? neeeeeida, det trenger jeg ikke, jeg skal jo ikke bruke den mye ute". Vel, om bruken utendørs ikke er så stor, så er det bra med lys på korte turer til feks barnehagen også. Har jeg lært.

I mårrest trodde jeg forresten at jeg skulle dø på vei til barnehagen. Ut av det blå (grå), var det plutselig bare 5 grader!!! Og det pøsregnet. Da jeg kom hjem hoppet jeg rett i badekaret og satt der vel og lenge. I morgen har heldigvis Dodo tilbydt seg å levere, phju. Hun skulle ta med symaskina vår (jeg og mamma deler), så da skal jeg prøve meg på gardin til ytterdøren. Jeg må jo testkjøre noen sømmer før sykurset i morgenkveld, knegg knegg ;)

Forresten, jeg har funnet ut en ting jeg trenger å lære meg når det gjelder søm, stoffer osv. Nemlig beregning av antall meter stoff man trenger! Jeg kjøpte meg voksduk da vi var på Stoff og Stil forrige fredag. Av en eller annen grunn har jeg prestert å kjøpe meg en 4 meter lang duk....Årsaken til at jeg tok duken litt lenger enn bordet mitt var at jeg tenkte Alma skulle få lik duk på barnebordet sitt. Da jeg skulle klippe opp duken var det så mye bal (ikke rart det, når jeg hadde 4 meter å hanskes med...) så jeg la den ut på stuegulvet. Oi, tenkte jeg da jeg hadde brettet den ut, "det her var da fryktelig langt??".
Da jeg la den gamle voksduken oppå skjønte jeg jo at jeg hadde tatt i litt.....Det var dobbelt så langt det gitt. Men to duker til spisebordet ble det jo ikke, for da duken til almabordet var klippet av, var restene selvfølgelig akkurat for kort til spisebordet. Så nå har jeg en halv voksduk liggende i skapet. Kjekt å ha.

Forresten, er det noen Stoff og Stileksperter der ute? Har jeg kjøpt en veldig spesiell voksduk. Eller, er det voksduk jeg har kjøpt i det hele tatt (eller er det regntøystoff??)? For jeg mener bestemt at disse prikkede voksdukene skal koste ca 25 kr meteren, mens prisen på duken min (på 4 meter) var over 300 kr.

Nå er det over og ut herfra i kveld, jeg skal komme meg til sengs og sove goooooodt.
Ha en god natt alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits