Konsertfantomene slår til igjen!

Vi er inne i en skikkelig konsert-stim for tiden. Forrige helg var det Rasmus og verdens beste band (eller Rasmus og verdens beste vænna som Alma sier;), og i dag kjørte vi til Inderøy og Hedda H konsert. Sangen "Kari Palari" har gått på repeat på youtube her siden før sommerferien. Jeg holder på å bli gal, mens Alma digger den vilt fremdeles. På torsdag var vi og grillet middag i fjæra med ei venninne av meg og datteren hennes, og hun fortalte at Hedda H skulle ha konsert i dag. Klart vi dro!

Det hele foregikk i Muustrøparken i Inderøy, det var mange aktiviteter for barn i tillegg til konserten. Blant annet så var det ponniridning. Alma påsto at det skulle hun også prøve. Jeg var såklart skeptisk, for snuppa er ikke alltid en av de tøffeste ungene i gata. Så jeg så for meg at vi måtte stå i en milevis lang kø, for så å oppleve at hun "vill-e ikke" når vi kom frem til målet. Derfor prøvde jeg å fiske litt etter litt mens vi sto i kø, ville hun virkelig dette? Hestene er jo litt store, men veeeeldig snille altså. Vil du?? Hun ville.. Og hun gjorde det!!!


Ei lita snuppe med verdens største hjelm ♥

Noe ridebilde forfra ble det ikke. For på snuplassen bak låven var det nok hesteridning for snuppa. Så da jeg sto klar med hånden hevet med kameraet, blikket klistret på skjermen og klar på zoom'en ble jeg litt forvirret i to sek. For det kom da vitterligen en tom hest? Da jeg hevet blikket så jeg at Dodo kom gående bak hesten med snuppa på armen :) Hun var storfornøyd selv, og jeg synes hun er tøff selv om hun satt på bare halve veien! Størrelsesmessig er det jo som om jeg skulle ha sittet på en elefant. Og det hadde ikke kommet til å skje, for å si det sånn.Så var det klart for konsert! Akkurat som på forrige konsert så var man "med" her også. Klapping, rekke opp hendene, roper på kommando osv. Man roper til og med litt når de andre ikke roper også, sånn for å være sikker på å gjøre seg bemerket ;)
Overraskelsene for dagen var ikke over. Siste sangen var "Kari Palari" og alle barna som ville kunne komme opp på scenen å synge sammen Hedda H. Jeg spurte på spøk om Alma også ville. Og det ville hun! "Hæh"? var det eneste jeg fikk frem da... Og hun for ivei gitt. Det måtte litt assistanse til for å komme opp på scenekanten, men der sto hun jammen meg gjennom hele sangen.


Etter konserten var det salg av cd'er, plakater og litt annet Hedda H stæsj. Alma var så heldig at hun fikk både cd og plakat av Dodo (vi skulle egentlig bare ha en cd, men det ble full krise da frøkenen oppdaget at de andre kjøpte plakater også...). Tydelig at Hedda H er en stor favoritt, for da vi hadde stått i kø og endelig sto på andre siden av bordet det hun satt og signerte, brølte Alma med superhøy stemme og pekte; "der e Hedda H!!!" :) Flere som fikk seg en god latter der gitt ;)

Da vi kom hjem var vi superslitne alle sammen. Så vi svippet innom ChinaWok og kjøpte med oss take away. Nam, det var bra god mat! Kommer til å bli besøkt igjen!'

Alma er sylte forkjøla, så jeg lurer på om hun rett og slett skal få en fridag til i morgen. Hun råtrives i barnehagen, men sikkert godt for en liten kropp å få slappet av skikkelig når hun er så tett. En kosedag hjemme er jo ikke å forakte:)

Ha en fin kveld videre alle sammen.

PS! Her er sangen. Få den på hjernen dere også, så er jeg ikke alene :)

2 kommentarer

Pia

13.09.2010 kl.22:45

Så skjønn hun er! Og kult at hun kom seg opp på scenen! Og NEI, jeg vil ikke ha den sangen på hjernen...

Synne

14.09.2010 kl.17:52

Og Alma var den eneste ungen som beskyttet ørene sine....igjen.....

Skriv en ny kommentar

hits