Trening, Supermat og grønne drikker.

Etter gårsdagens fadese (møtte opp til fysio på feil dag...) har jeg nå endelig startet med prosjekt kom-i-form. Kanskje på tide kunne man heller si, Alma blir tross alt 3 år snart, og jeg har ikke trenet en millimeter siden hun ble født. Hvis man ser bort ifra sporadiske besøk på gymmen da. Men de var så sporadiske at jeg føler at jeg egentlig ikke kan regne dem med under betegnelsen "trening".

Anyway. I dag var det bare samtale med fysio og veileder. Det var veldig bra. Selvfølgelig sjokkerer jeg jo alle fagpersoner jeg møter med min sykdomshistorie, hjelpemidler osv, veldig artig å se ansiktene på folk som egentlig er litt sjokkert, overrasket osv, men prøver å forholde seg normal :D Hoho.
Men det ser hvertfall ut som om jeg får en time i bassenget og en time med fysio hver uke, jippi! Jeg gleder meg. Jeg, Guro S, gleder seg til å begynne å trene!? Halleluja!

En av årsakene til at jeg har denne lysten til å trene, er nok litt pga at jeg har fått noe helt sinnsykt med BPA-timer (Brukerstyrt personlig assistent. Dere som fortsatt ikke aner hva jeg snakker om: google it!). Så nå har jeg faktisk energi og tid til å trene. Det må man jo utnytte ;)
Så får man se da, hvor lenge denne lysten er her. Når vinteren banker på døren og jeg må ut i snøstorm for å komme meg til timene kan jeg se for meg at treningslysten kanskje låser seg inn på badet. Men det er det som er så fint med å ha fyisotimer sammenlignet med trening på treningsstudio. Fysioen venter jo på meg, så jeg dra dit.

Da jeg ble syk (forkjølet) for noen uker siden begynte jeg å ta supermattilskudd. Sterkt inspirert av Mariann :)
Jeg kjøpte meg boka Supermat, og etter å ha lest gjennom den måtte jeg bare kjøpe noe av stæsjet. Og man kan godt si at jeg tok litt av... Men når jeg først hadde handlet inn så ble jeg litt skeptisk såklart. Torde ikke å begynne med alt på en gang. Jeg har utvidet inntaket litt etterhvert, og tar nå Pure Greens i et glass eplejuice om morgenen. Så spiser jeg vanlig frokost. Etter ei stund tar jeg et glass Tart Cherry (blandet i vann) sammen Amla-C tabletter. På kvelden tar jeg et glass hvetegress (blandet i eplejuice). Jeg prøver å spise litt sunnere innimellom, ikke rødt kjøtt blant annet. Jeg har aldri likt kjøttdeig noe særlig, og det er meget sjeldent vi lager biff her i huset, så det har egentlig ikke forandret seg fra før jeg begynte med disse tilskuddene. Det jeg er særdeles stolt over er at jeg bare drikker Pepsi i helgene! VEldig bra gjort skal jeg si dere, etter en sommer med brusdrikking i lange baner!Purely greens og hvetegresset smaker nada. Når de er blandet i eplejuice hvertfall... Tror nesten jeg må begynne å ta de blandet i vann, ellers må jeg jo helle i meg mengder med eplejuice hver dag, det kan umulig være bra.


Purely greens og eplejuice.

Grønt blir det, men det smaker ingenting...
Tart Cherry derimot (eller kirsebærekstrakt som det også kalles) er godt! Blander ei spiseskje i ett glass vann. Smaker som frisk saft. Litt syrlig. Godt!Ligner på myrvann eller noe sånt, men jeg synes smaken er kjempegod!

Men jeg må forske mer på dette. Går det feks an å blande noe av pulverene? Jeg har nemlig også kjøpt Spirulina, men det har jeg ikke begynt å ta enda. Det kommer i neste uke :) Step by step her i huset serru ;)

Så, har jeg merket noe? Tjasj, ikke godt å si. Men en ting er sikkert, jeg ble veldig fort frisk etter forkjølelsen! Dvs, fort til meg å være. Jeg blir jo bare tettere og tettere helt til jeg får feber og en begynnende lungebetennelse. Denne gangen mistet jeg stemmen, ble tett men så løsnet det. Tilfeldigheter??? I don't know.

To be continued.....


(PS! klikk dere inn på lenkene til de forskjellige produktene og LES!!)

6 kommentarer

09.09.2010 kl.13:52

Utrolig flott blogg du har.. Fine farger og flott design;) Ha en flott dag videre:)

kronprinsesse penelene

10.09.2010 kl.10:53

Ser ganske dyrt ut da.... Men gi tilbakemeldig etterhvert om det funker da... kanskje jeg hiver meg på bølgen også!!!

Mariann

10.09.2010 kl.15:45

Hehe,men du er flink da :). Jeg tar alt av Greens kun med vann eller sammen med grønnsaksjuice som jeg lager på morningsen. På morningsen tar jeg også Spirulina, og nå også Chlorella. Prøvde meg først på Chlorellapulver, yuuuuuuk, verste jeg har vært borti, så nå tar jeg det i pilleform. Har startet forsiktig med 3 stk om morningen og økt til 3 om morningen og 2 om kvelden, rumler fælt, men går bra :)... Idag skal jeg prøve meg på sushi med quinoa, spennende :)

Guro

10.09.2010 kl.22:21

Lene: ja billig er det ikke. Men jeg tror det er VELDIG drøyt. nesten så jeg lurer på om jeg greier å bruke opp pulveret før datostemplingen går ut.

Mariann: Chlorella har jeg ikke. enda ;) Skal jeg kjøpe det skjønner jeg at det er tabletter som gjelder. Jeg vet hva som skal stå øverst på ønskelisten min til jul hvertfall; juicer!! :)

Karl

13.09.2011 kl.14:13

Hei,

Er det noen som vet hvor man får kjøpt supermat billigst i Norge? Det billigste jeg har funnet hittil er www.foodz.no

- Karl

Guro

13.09.2011 kl.20:33

Hei Karl.

Supermat er desidert billigst på iherb.com Alt koster en tredjedel av hva man må ut med her i Norge. iHerb er en sikker og seriøs nettbutikk. Jeg kjøpet kun supermat derfra nå. Men hvis du skal ha mye så husk å del opp så det ikke blir mer enn 200 kr for hver pakke (frakt kommer utenom), for da må du betale toll! Du får mye for 200 kr på iHerb, så det skal ikke være noe problem. I tillegg er frakten billig (kan velge mellom flere alternativer) så det blir uansett MYE billigere enn å kjøpe i Norge.

Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

hits