Vimpler i lange baner. Og mer pupper.

Siden jeg ser at det er 100% enighet i kommentarfeltet om at kransen i forrige innlegg ikke ser ut som er takras, så kjører jeg på med mer Design by Guro jeg altså! Vi er vel ikke beskjedne på en lørdag!?

Jeg har nemlig heklet vimpelrekker! Vimpler er kule. Men jeg har ikke stoff til å sy vimpler med. Jeg har heller ikke fått dratt rumperøven min til Stoff og Stil enda. Dermed ble det heklede vimpler på meg isteden. Jeg har sett flere oppskrifter på nettet, men oppskriftslesing er noe av det vanskeligste som finnes. Jeg greier det hvertfall ikke om jeg ikke har en person ved siden av meg som jeg kan spørre hvert andre sekund. Det har jeg ikke, og med ett hadde jeg heklet en egenkomponert vimpel!!! I'm still in shock! Tenke seg til, jeg er virkelig megaimponert over meg selv altså (jeg har tross alt ikke heklet på 8 år!).

Da vi var på hytta til pappa/morfar forrige helg heklet jeg en til å henge opp på soverommet til meg og alma. Vi har nemlig fått eget soverom, jippi! Veldig godt å slippe å ligge på en vond sovesofa på et rom som egentlig er stue! I tillegg har det soverommet vi skal ligge på fremover blitt malt hvitt. Enda mer jippi!
Min far kunne ikke skjønne hva det var jeg drev og heklet. Og han skjønte fortsatt ikke mye av det da vimpelrekken hang på veggen heller. "E det sånn pynt det da eller?". Mannfolk.


De mørkeste vimplene er lilla, ikke brune som det ser ut som på bildet.

Neste gang jeg er på Stoff og Stil (hvis jeg noensinne kommer meg dit!!), skal jeg kjøpe stoff til å sy gardiner til soverommet. I tillegg ser jeg meg nødt til å muligens kjøpe nye sengetøy...


Alma tar en dupp :)

To dyner, to puter, ikke noe som hører sammen!! Angst. I tillegg var dyna til Alma ei "meldyne". Supermegatung, og alt innholdet forsvant plutselig i alle retninger. Jeg rev og slet i dyna hennes for å få den på plass opptil flere ganger i løpet av nettene. Alt var heldigvis nyvasket! Jeg er ikke kresen på mye her i livet, men er det noe jeg ikke liker så er det å legge meg i sengetøy som jeg hverken vet hvem som har lagt i før meg eller hvor lenge det har vært på. Sånn har det vært på hytta i mange år nå (les: den har vært styrt av en enslig mann). Jeg har lagt meg fullt påkledd jeg. Jeg får fnatt av mulig skittent sengetøy. 
 
Anyways. Her er vimplene jeg heklet til ytterdøren!Gardin trengs!

Gjett hva vi skal i morgen?! På utekonsert med Rasmus og verdens beste band! Det er jo friluftlivets dag i morgen, og det arrangeres uteaktiviteter over hele landet. I nærområdet her er det åff kårs fjelltur (as usual), men på Steinkjer arrangerer de utekonsert med Rasmus og co! Gratis til og med. Ved ei (et?) tjønn 3 km innover en skogsvei (husker ikke hva plassen heter for øyeblikket). Alma er selvfølgelig i fyr og flamme allerede. Gokka Bjom og Oldefar skal også være med, så i morgen blir det en skikkelig familieutflukt. Vi gleder oss :)Kanskje spiller de "fyllikan i bakgården" også? De tok ikke den på konserten på barneskolen i vår. Skjønner ikke... ;)
Sov godt og drøm søtt!

3 kommentarer

Mari

04.09.2010 kl.22:37

Hei på deg!

Så flink du er, og så utrolig fine de vimplene ble! Har fått skikkelig sansen for vimpler etter å ha sett det som bryllupsdekor i sommer - ikke dummen!

Håper dere har kost dere godt på konsert!

Ha ei fortsatt god helg :)

Hege

06.09.2010 kl.09:56

Utrolig stilige vimpler Guro! Jeg har tenkt på å hekle sjøl, og nå blei jeg enda mer gira!

Guro

06.09.2010 kl.12:36

Takk! :)

Gode ord fra hekledronningen Hege settes veldig stor pris på altså! Sammenlignet med deg er jeg jo skitdårlig:)

Skriv en ny kommentar

hits