Dørkranspirkerier.

Jeg kom meg på både møte og middagsbesøk i går, men du og du hvor kake jeg var da vi kom hjem like etter 6! Jeg tror jeg satt i noe som lignet på koma i hvertfall to timer etter at Alma var puttet i seng. Så ble det drukket litt Pepsi og formen var med ett mye bedre ;)

I flere dager har jeg vært overbevist om at gullrekka skulle begynne i går. Så feil kan man ta. Dermed ble det litt kjedelig, jeg hadde jo planlagt å stirre på boksen hele kvelden, men når det ikke var noe som fristet der så ble det rett og slett litt frustrert stemning her. Da fikk jeg den brilliante ideèn om at jeg skulle gjøre om dørkransen min. For den har nemlig sett sine bedre dager, for lenge lenge siden. Jeg kjøpte den til jul, på Spar Kjøp. Da var den veldig fin. Men utover vinteren falmet de røde bærene til noe hvitt gørr. Noen tenker kanskje "har julekransen hengt der helt til nå?!". Men jeg har sett på det som en helårskrans jeg. Vi bor i et rødt hus, og bærene på kransen var røde = en fin match= helårskrans. Men det hele ble jo ødelagt av at bærene skiftet farge da.

Planen min var å fjerne dem og isteden tvinne silkebånd rundt. For jeg visste at jeg hadde lilla bånd. En plass. Det viste seg at jeg selvfølgelig har lagt de båndene på en kjempelur plass. Dvs, jeg fant dem ikke... Hva gjør man da? Når man allerede har ribbet kransen for all pynt (for å sjekke før man begynner med prosjektet, det er jo bare tull) og den opprinnelige planen går i vask? Da sliter man. Hvertfall jeg. Til slutt ble løsningen å pynte den med noen perler. Ståltråden ligger på den samme lure plassen som båndene, så det jeg hadde til rådighet var fiskesnøretråd. Det er ikke lett å dandere perler rundt en krans med fiskesnøretråd! Herrlighet hvor jeg strevde... I tillegg til perlene satte jeg fast noen sommerfugler. Ikke le av resultatet. Det skal bli mye finere når jeg finner båndene mine!!Ei lys gardin på innsiden av døren er et prosjekt som står på ventelisten!

Nå skal vi lage kyllingsalat til vi får lunsjbesøk om ei stund, i ettermiddag skal vi på middag til Morfar/oldefar!
Ha en strålende lørdag alle sammen :)

4 kommentarer

Synne

04.09.2010 kl.12:18

Synes kransen ble kjempesøt, jeg! Flott lørdag til dere også!

Ann Kristin

04.09.2010 kl.16:53

Du... Æ syns deinnj vart råfin æ! ;o Korr flink du e. Nu e btw gavekorte fra Kremmerhuset oppbrukt ;D Vart ei slags ramme ein kainn ha to bilda i, i blå- og grønntona, pluss nånn magnetgreier ferr å ha på kjøleskape som æ fall helt ferr ;)

Guro

04.09.2010 kl.21:20

Takk begge to! :D

Så bra du fant nå du likt Ann Kristin! Vi kjæm å kikke på leiligheten snart. Må bare bli ordentlig frisk først :)

Ann Kristin

04.09.2010 kl.23:58

Høres bra ut ja :)

Skriv en ny kommentar

hits