Bleieslutt og supermat.

Du og du hvor tiden flyr. September og høst, hvor ble det av sommeren? Jeg er ikke ferdig med sommeren enda jeg, men det ser ut som om jeg ikke har noe å si, for høsten har vitterligen ankommet trøndelag. Ikke at jeg har fått opplevd den så mye siden jeg er superforkjøla og har tilbrakt all tid (denne uken) innendørs, i slaskeklær, med rød nese som renner og tett i brystet. Nå kjennes det heldigvis ut som om det lettner litt, så i morgen er jeg sikkert fit for fight igjen. Eller, jeg skal være frisk igjen i morgen, for jeg er invitert på middag til et vennepar og jeg fikk til og med velge hvilken ghanesisk rett som skulle serveres. Såklart jeg valgte red red!! Nammmmmm, ah, jeg gleder meg allerede :D I tillegg har jeg et møte med pleie og omsorg i morgen også, angående BPA'en. Jeg sier bare en ting, folk uten tålmodighet kan ikke ha noe med kommunen å gjøre. Siden jeg ikke er velsignet med verdens største tålmodighetspott, kjenner jeg at jeg kommer til å heve min rustne røst i morgen hvis ikke alt går i orden!

Nuvel. Siden sist så er vel den størte nyheten: Alma har sluttet med bleier om natten!!!!! :D Flinke, flinke jenta mi ♥
Hun sluttet med bleier på dagen da hun var 1,5 år, så det var vel egentlig på tide å kutte ut nattbleien også. Det skal sies at hun har vært tørr (så og si) hver morgen siden mai, så det er nok mora som har medvirket til at det gikk så lenge før bleien ble tatt av... Men jeg orket rett og slett ikke skifte-sengetøy-styr i ferien, vi har jo reist omkring, og uhell her og der må man regne med når hun er så liten. Da vi kom hjem fra ferie og fikk hvilt oss litt, så ble bleien kastet ut av huset for godt :)Januar-09, ett år og allerede godt i gang med pottetreningen. Det lønner seg å sette barna på potte så tidlig som mulig! Alma fikk potte i ettårsdagsgave, og da begynte vi. Her har jeg tydeligvis vært borte i noen sekunder, og nusket mitt har greid å maltraktere en hel dorull. Sjekk det skyldige blikket da, haha!
Herrlighet hvor lita hun var, og såååååååå søt

Ellers har jeg bedrevet tiden med hekling. Jeg har en tendens til å begynne på nye prosjekter før jeg er ferdig med det jeg holder på med, men skal såklart legge ut bilder når hvertfall ett er ferdig! Også har jeg kastet meg på supermattrenden... For en nybegynner er det hverken billig eller enkelt skal jeg si dere. Men jeg gir ikke opp, tar det steg for steg. I morgen tror jeg at jeg skal lage meg hvetegressdrink for første gang (hvis noen så Koht på jobben i dag, så var det det hun drakk i begynnelsen av programmet. En grønn gugge...). Jeg har nemlig innført ting etter ting, i sakte modus. Ellers hadde jo min usunne kropp fått sjokk stakkar. Mer om dette skriver jeg om senere, nå er det natta.


Anbefales!

2 kommentarer

Hilde&Tobias

02.09.2010 kl.23:00

Så flink hun er som har sluttet helt;)

Vet du, her er vi ikke i nærheten engang av å slutt på dagen:( Og jeg tok tipset ditt den gang du skrev om pottetrening. Handlet potte, men der ville ikke lillemann sitte nei:( Og vil ikke enda:(

supermat

24.05.2011 kl.18:26

Det var kjempe fint å lese innlegget som jeg er 100% enig med. Jeg synes det er forferdlig at man kjøper masse tabletter og annet og glemmer at det sunneste kommer i det enkleste ingredienser. Blåbær, jordbær, egg - alt har vi - man trenger ikke å kjøpe dyre medisiner og kosttilskudd for å bli sunt. Det er nok å endre litt kostholdet for å bli friskere. Gratulerer med innlegget en gang til.

Skriv en ny kommentar

hits