Gratulerer med dagen, verdens beste Dodo!

Hipp hurra, almas Dodo har bursdag i dag! Etter barnehagen i dag skal vi på bursdagsselskap. Alma insisterer på at vi skal på butikken å kjøpe gave først, selv om jeg prøver å forklare henne at jeg skal gjøre det mens hun er på barnehagen. "Æ å væmme æå!!" får jeg tilbake da. Så kanskje vi tar en kjapp tur innom... Kiwi. Vil du ha rød eller blå kjærlighet Dodo? :)

I sommer drev Alma og Dodo med en meget spesiell dans (om jeg må få lov til å si det). Den var så spesiell at jeg begynte å tenke på (med gru) hva i all verden de ansatte i barnehagen kom til å si om de satte på musikk og Alma satte igang med det her. Hun har tross alt et lite forventningspress over seg når det gjelder dansing. Dere vet, halvt afrikansk, "har rytmen i blodet" osv. Hadde hun satt igang med "dododansen" hadde de kommet til å fått hakeslepp.

Jeg skulle selvfølgelig ha filmet da de holdt på, men jeg ble på en måte litt satt ut av scenen fremfor meg, så jeg greide rett og slett ikke å huske på det. I tillegg må jeg beklage, bildene er uklare. Det var klin umulig å få de to gærningene i fokus der de spratt rundt omkring i en forrykende fart med armer og ben i alle retninger.
De gærne har det godt!

Gratulerer med dagen Dodo, vi kommer i ettermiddag :)

3 kommentarer

Hilde&Tobias

18.08.2010 kl.11:30

Gratulerer med dagen Dodo;))

Kos dere max i dag!

Vil sikkert ha rød kjærlighet, blå finnes det?? Hehe....

Synne

18.08.2010 kl.17:37

Å, så artig det så ut! Håper hun beholder dansegleden når hun blir stor. Har et barnebarn som er halvt afrikansk, og det er rytme der også ja!

Kristin

18.08.2010 kl.20:54

Veldig bra ! Hils dodo å gratuler henne med dagen :-)

Kos dere videre i sola - her regner det nemlig....og blåser....!

Klem fra alle fem

Skriv en ny kommentar

hits