Sommerdager.

Sommeren fortsetter for fullt i trøndelag. Hvis det er noen som tenker på å feriere i trøndelag en sommer, vent til august. Det er alltid fint vær i august her! Det er ikke en overdrivelse engang. Flere ganger har det vært diskusjoner om å flytte skoleferien til august her.

I går etter barnehagen ble det en rask middag før vi tok med Moffar og co og dro på stranden. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke engang kjente på vannet. Mens snuppa badet etterhvert. Det er nemlig veldig viktig å gjøre seg godt kjent med temperatur-  og føreforhold før man kan stikke tærne i vannet mener hun. I går ble morfaren kommandert til å ta vekk mikroskopiske tangbiter før hun kunne entre sjøen. Da morfaren begynte å "kjøre båt" med henne, var hun med ett en badeengel :)

I dag er det morfaren som skal hente snuppa i barnehagen, for mora skal på møte. Så blir det grilling i hagen til morfar, jeg hørte snakk om at det bli grillet laks, nam! Hvis vi er riktig heldige så lever vannsprederen der enda. Det hadde vært artig å kjøle seg ned med det!  For det er nemlig supersommer i dag også, hærrlig!

Jeg er forøvrig begynt på den andre uken uten assistent nå, og for å si det sånn, det vises. Man kan godt si at rydde- og renhetsstandarden min har blitt tvunget ned på et lavmål denne uken. Men det er ikke nøye med sånt når det er sommer og man for det meste er ute, sant? ;) Jeg har gått løs på klesbrettehaugen i dag da. Noe jeg var tvunget til, to venninner kommer for å skravvle på verandaen i kveld, og da må jeg bare få unna litt her inne.

Nå skal jeg henge opp badematten (kjære dere, aldri finn på å kjøp en hvit badematte!!...) og sette på en hvitvask.
Ha en fortsatt strålende dag, hvor enn dere er :)

5 kommentarer

Renathe !

17.08.2010 kl.12:55

Søt blogg:*

kommentere 2 kommentarer hoss meg, får du 2 tilbake !:* <3

ElineGundersen

17.08.2010 kl.13:18

Nawr, så søt !

<3ElineGundersen

- Du hadde en kjeeempefin blogg !

Yngvild

17.08.2010 kl.18:37

Huffda, ikke rydd for vår skyld, vi kan rydde når vi kommer :D

Pia

17.08.2010 kl.19:53

Så deilig med sommer - her merker jeg at høsten sniker seg innpå...

Ha en flott kveld!

Jannes Lille Sted

17.08.2010 kl.20:08

Hei:)

Så koselige bilder.

Håper dere koser dere i sola. Her i sør-øst er det nemlig regn. Men pytt sann

Takk for den koselige kommentaren inne hos meg :)

Klem Janne Merethe

Skriv en ny kommentar

hits