Lurt! Og en koselig lørdagskveld.

Jeg kom meg på Indiska i går, en kjapp-kjapp tur. Fant de tingene jeg skrev om for noen innlegg siden gjorde jeg også. Men kjøpte jeg dem? Neh.På Indiska sine sider står det at den lilla saken er ei godteriskål. Så da tenkte jeg at den var på størrelse med ei godteskål jeg, men den var huuuuuuge!! Hvis dere vet hvordan Chips-skålene fra Bruka ser ut, så var "godteriskålbollen" like stor!! Og siden den i tillegg står på en stett, så var tingesten enorm. Jeg tror faktisk jeg lo høyt da jeg så den i butikken. Den var alt for stor til å ha på kommoden i gangen. Det er jo ikke meningen at det er den som skal være midtpunktet der (eller the focal point som interiørspirer kaller det ;).Lysestaken jeg hadde listet opp som et must-have var ikke fin i det hele tatt. Eller, ikke så fin som jeg tenkte at den var. Jammen greit man ikke bestiller alt på nettet! Den rosa/cerise tingesten fant jeg ikke, og det var kanskje liksågreit, for jeg er ikke veldig lei for at den ikke ble med meg hjem.
Isteden fant jeg en fiiiin blå glasslysestake. Som jeg greide å knuse da jeg kom hjem i dag... Damn it, typisk meg. Slengte posen litt for hard i gulvet da jeg satte den fra meg, og hørte med en gang at det her endte katastrofalt. Bunnen ble kakket av lysestaken, så den er helt skjev og må kastes.. Men fikk satt den opp på kommoden for å se om den passet inn, og det synes jeg så absolutt!


PS! alt ser skjevt ut, men det er bare den blå som står helt på skakke på grunn av en manglende bunn...

Håper de forstatt har den til neste gang jeg er i Trondheim.
På lørdagskvelden var jeg på bursdagsfest til et vennepar, som har bursdag på samme dag. Noe så genialt, ingen som glemmer hverandres bursdag! Bursdagsjenta hadde egentlig fått gave av meg på forhånd, men jeg greide ikke å la være å spre litt Pip-glede, så hun fikk en fin rosa kopp :) Til bursdagsmannen la jeg i penger i noe treningsgreier.

Bursdagsfesten var kjempekoselig, og så mye god mat det var!! Neste gang må dere si ifra at dere har lassevis med himmelsk mat! Jeg hadde spist litt på forhånd og angret bittert på akkurat det. Mobilen min ladet ut i løpet av kvelden, så jeg aner egentlig ikke når vi dro. Mens "husvertinnen" min Lene, sa at klokken var kvart over tre da vi la oss hvertfall. Tusen takk for en super kveld.

Dagen i dag har blitt brukt til sløvings de lux. I femtiden dro jeg fra vertinnen min, og da hadde vi vært henslengt på sofaen hele dagen :) Skal bli godt å finne senga nå kjenner jeg. I morgen er det atter en barnehagedag. Hadde det ikke vært for at jeg skal være med på intervju med en potensiell assistent i morgen, så hadde Alma fått fri fra barnehagen og vi hadde dratt på stranden. Det er meldt skyfri himmel og 24 grader! Men, kanskje vi tar med oss middagen og tar ettermiddagen på stranden isteden?

God natt alle sammen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits