En tålmodighetsprøve og lovnader.

Like før vi dro på sommerferie kom hemneskommoden min opp i gangen. Det ble en stor forbedring fra det kaoset som var der fra før! Da kommoden kom opp måtte alt på veggen ned. For det så passe rotete ut med bilder kastet hulter til bulter på veggen over den ene halvdelen av kommoden. Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte på da jeg trodde at bilder hengt opp hist og her skulle bli veldig pent? Takk og lov så hadde jeg festet mange av bildene med tack-it! Å lage hull i strievegger er nemlig noe herk synes jeg.

Nå har vi vært hjemme i en uke snart, og jeg holder på å miste tålmodigheten med gangen min! Jeg eier nemlig ikke et
sånt tålmodighetsgen jeg. Når jeg begynner på noe vil jeg ha det ferdig, nuh. Da passer det rimelig dårlig at Ikea på nytt ikke har det jeg er ute etter. Jeg er nemlig den mest uheldige person når det gjelder å finne det jeg trenger på Ikea. Det er alltid noe på lista mi de er tomme for. Denne gangen er de tomme for Ribba bildehyller...Ribba rammer har de, men ikke bildehyllene nei. Arg!

Hannis har rapportert at de får inn lassevis med varer på mandag. Jeg skal til Trondheim i morgen jeg.. Blæh!

Så hva gjør man mens man venter på bildehyllene sine? Jo, man leter selvfølgelig etter stæsj til å plassere oppå kommoden! :D Jeg har funnet ut at jeg defintivt må innom Indiska i morgen, og da håper jeg inderlig de har dette:


Disse, sammen med de to glasslysestakene fra Ib Laursen jeg kjøpte i Skagen, på et sølvbrett/hvitt brett (må tenke ut hva som blir finest) tror jeg blir kjempefint!
Med min flaks har de ikke noe av tingene.... Hvis de ikke har dem, skal jeg love dere at jeg drar til stoff og stil og slår ut håret. Så det så!

Én kommentar

Synne

14.08.2010 kl.08:38

Gjør det du, stoff og stil har iallefall mye fint!! Lykke til med bytur og innkjøp, håper du finner det du skal ha!

Skriv en ny kommentar

hits