Klessjau og ei datter som er smartere enn mora.

Disse ferieinnleggene mine lar visst vente på seg de. Det er supert vær i trøndelag for tiden, så vi er ikke mye inne. Derav lite datatid, noe som er helt greit for meg. Været og temperaturen er så knall at jeg nesten har glemt den forferdelige juni'en. Men bare nesten altså.

I dag greide jeg å piske opp Alma før åtte, også laget vi en god frokost. Pitabrød (som snuppa ville ha hvitost inni) og kokte egg. Jeg drakk te og Alma drakk biola. Vi rakk barnehagen like etter ni, så da var jeg veldig fornøyd med meg selv. Vi er i sommermodus enda vi sjø, det går ikke kjapt om morgenene enda her i huset:)Hovedsysselen min har i (hittil i dag) vært å få orden i kleskaoset på garderoberommet. Jeg rensket ut alle almas klær, og det endte med at en papirpose fra Ikea ble stappet full med klær som er for små. I tillegg går en pose til ei venninne av meg, vi har arvelånt klær av datteren. En halv pose går tilbake til en annen venninne av meg. Når det gjelder mine klær så er to stappfulle poser knyttet igjen og klare til å kastes i en kleskontainer (når jeg henter Alma i barnehagen)mens en pose (som ikke er stappfull) skal kastes. Jeg er forferdelig dårlig til å kaste klær, og også til å gi bort de jeg slettes ikke bruker. Så det er med stor smerte i mitt hjerte jeg har kastet den hvit/rødstripede joggebuksa som alle tror er nattdraktbukse men som ikke er det og som jeg elsker veldig, veldig høyt... :(
Men på den positive side, det er ordning og reda så det ljomer etter på garderoberommet nå!! :D Jeg har noen skuffer med mine klær jeg ikke har gått gjennom enda da, men det får jeg ta senere.


Da jeg pakket til ferien. Like store mengder ble pakket vekk i dag.

I ettermiddag skal vi på middag til barnehagevennen til Alma. Det skal bli koselig. Siden det er så fint vær skal vi grille.

Helt på slutten av innlegget må jeg bare ta med dagens gullkorn fra Alma.
Hun har fått seg en lekenøkkel med nøkkelhank der det går an å trykke på ulike knapper. En høres ut som når man setter på alarmen på bilen, på en går alarmen og på den siste starter bilen. Altså det er nok en lekebilnøkkel. Alma derimot bruker den på alle dører hun finner. Den måtte også være med til barnehagen i dag, hun måtte jo låse ytterdøren etter oss!

Da vi kjører bortover i tandemstolen vår driver hun å trykker på knappene. Hun lurer på hva det er for noe vi hører når hun trykker på den knappen der det høres ut som en bil starter (hvis man hører veldig nøye etter).
G: det e lyden av en bil som starte.
A: en bil??
G: Ja, kanskje det e en bilnøkkel vet du.
A: Neeeeeei, det e en LEKEnøkkel mamma!

Jaja, hun får skylde på at hun har en blond mor ;)

2 kommentarer

Knudsen

13.08.2010 kl.15:40

Du må spare noen klær til Matilda daaa!! :)

Vero

13.08.2010 kl.20:24

Knudsen, Matilda vettu, hu får nok klær den dagen hu dukke opp uansett ;)

Det bildet av dåkker va superfint, send gjerne over på mail i litt større format så æ kan ta en papirkopi ♥

Skriv en ny kommentar

hits