Kjærringa mot strømmen.

Det er ikke å legge skjul på at jeg er en interiørbloggkikker. Jeg eeeeelsker å lese mange av de utrolig flotte bloggene som finnes om interiør, dill og dall rundt på nettet. Mye av det jeg har gjort her hjemme er inspirert av ting jeg leser på nettet, og jeg synes selv jeg får utviklet kreativiteten min av å lese slike blogger.

I dette innlegget skal jeg gå imot (om man kan kalle det det) så og si alle de interiørbloggerne jeg følger med på. Det er nemlig en drøss med interiørdamer som er engasjert i Postbankens Boligdrøm 2010, der en heldig person kan vinne 250 000 kroner i nedbetalt boliglån. Kampen står mellom Christine og Erna. Christine har en av norges mest leste interiørblogger, mens Erna opprettet blogg for første gang da hun ble med i konkurransen. Ikke overraskende nok så reklamerer alle interiørdamene for Christine. Og jeg mener ikke at Christine ikke er en verdig vinner, for det er hun jammen meg. Hun er kjempekreativ og det man kan kalle et ressursmenneske. Det hun setter seg som mål får hun til. Det er vel blant annet i disse dager hun åpner sin egen interiørbutikk i hjembyen, samtidig som hun nettopp har kjøpt og flyttet inn i nytt hus, pluss at de har kjøpt et gammelt småbruk de skal pusse opp. Det er dette småbruket Christine og familien har tenkt å bruke den mulige vinnerpremien på.Erna er helt ukjent for meg, men likevel får hun mine stemmer i konkurransen (man kan stemme en gang pr dag). Hun er en alenemor som vil vinne konkurransen for å kunne sitte med huset hun og datteren bor i. Siden jeg også (stort sett) kan karakteriseres som en alenemor så vet jeg hvor hardt det til tider kan være når man bare er en om inntekten. Jeg må legge til at jeg er imponert over hvor mye Erna har fått til med bloggen på den tiden konkurransen har pågått, med tanke på at dette var helt nytt for henne.

Jeg skulle gjerne ha belønnet gründeren Christine med mine stemmer i denne konkurransen, for gründere og ressurssterke mennesker fortjener også å bli satt pris på og belønnet for alt det de får til. Men noe sier meg at Christine greier å beholde sommerhuset sitt selv om hun ikke vinner denne premien. Mens for ei alenemor kan det være vinn eller forsvinn når man sitter med en enebolig alene.
Det er sikkert mange som er uenige med meg i denne saken (hvertfall interiørdamene;), men jeg holder på outsideren i Postbankens konkurranse.

Hvem stemmer du på?

Alle kan gi sine stemmer her, det er bare 4 dager igjen! Som en gulerot til stemmegiverne, så vinner en person 9999 kr hver uke. Altså, det er en sjangse igjen til å vinne ca 10 000 kr! Kom igjen og stem, uansett hvem du velger :)

4 kommentarer

Hilde&Tobias

13.08.2010 kl.11:46

SV; Så bra at jeg kan inspirere noe da;)) Jeg kjenner at trening hjelper, og jeg har blitt bitt av basillen kan man si. Klart at ting er gøy når man føler seg hundre ganger bedre mens man trener;))

Jeg fikk snakke med en ergoterapeut da jeg var innlagt på Martin Hansens Hospital og hun spurte faktisk om jeg klarte å gjøre det jeg burde gjøre hjemme. Jeg sa (dum som jeg er) at "jooooda, det går bra vettu, ting tar bare litt lenger tid enn normalt, men jeg klarer meg jeg. "

Jeg forstår jo nå at jeg antagelig har behov for hjelp, for det er jo ikke riktig at alt skal lesses over på mannen, som forøvrig er i full jobb.

Meeen jeg er ikke helt der enda, tror jeg. Klarer ikke helt akseptere at jeg trenger hjelp, vil ikke bry andre fordi jeg ikke klarer.

Vet ikke helt om jeg har klart å akseptere at jeg er såpass syk som jeg er heller:(

Jobber med saken, men det tar også tid, dessverre:(

Takk for gode råd forøvrig, jeg trenger nok det.

Hilde&Tobias

13.08.2010 kl.13:10

Leste kommentaren min igjen nå og der kan det se ut som om alt BLIR lesset over på mannen. Det gjør det altså ikke!! Jeg biter tenna sammen og gjør det som skal gjøres i huset. Skulle veldig gjerne ha gjort det oftere enn jeg gjør men sånn er det....

Joakim

13.08.2010 kl.16:09

enig med du - alenemammen bør vinne. Grundere er flinke, osv men av å til så er det de som ikke har klart alt som fortjener ros. de har ofte jobbet like mye;) og grunderen klarer sikkert å sitte m huset sitt uansett;)

Joakim

13.08.2010 kl.16:11

ps ser da forøvrig ut som grunderen er grundig sponset!

Skriv en ny kommentar

hits