Tilbake fra ferie og tipsene flommer ut.

Da var vi tilbake i heimen igjen. Kom i tolvtiden i gårkveld, så det har vært en trøtt dag i dag. Alma fikk utsatt barnehagestarten en dag, det tror jeg var veldig godt for henne. I morgen er det derimot starten på et nytt barnehageår på ny avdeling. Nå er man ikke baby og trenger å være på babyavdelingen lenger må vite ;)

Jeg har tusen bilder (ok, litt overdrivelse der) og tusen tanker etter ferien. Men nå kommer det ikke et eneste lite pip ut fra hodet mitt, så det får bli mer om det senere en dag. Derimot så fant jeg endel giborter på min første bloggrunde på leeenge i dag, så her kommer noen tips til dere.

Elisabeth i Innerst i veien har et lotteri der hun blant annet gir bort 30 day shred-dvd'en. Man skal visstnok få en super figur etter 30 dager med dette treningsregimet. Jeg har sett litt på The biggest looser, og jeg synes Jillian er slem. Så om jeg egentlig vil ha henne inn i min stue er jeg litt usikker på, men det går jo an å rope stygge ord tilbake, når hun bare er på tv og ikke egentlig vet at jeg banner til henne?
Jaja, jeg er iallefall med jeg, er du?!


Lykkelek lager de nydeligste kjoler og lodder ut en superfin en i str 2/3 år. Den hadde vært fin på almaen min den:) Lykkelek lager de nydeligste klær, og jeg skal definitivt følge med for å se hva som produseres fremover.


Damen som skriver Lykkelek har også en annen blogg, Hvitlykke. Og der har hun jammen meg enda en give away! Der er premien et helt utrolig fin sjal, jeg vil veldig veldig gjerne vinne det! Man kan velge om man vil ha bilde eller blomst på sjalet, og jeg velger blomst :)


Da var det natta, nå skal det legges frem klær til snuppelurens første dag på mellomstor avdeling. På almas barnehage er det nemlig 3 avdelinger, en for 1-2, 2-3 og resten opp til skolealder. Hvis jeg har skjønt det rett. I almas verden går hun kort og godt opp fra pianogruppa til gitargruppa :)

Vi skrives i morgen, da skal jeg fortelle mer om turbosommerferien vår.

4 kommentarer

Katrine Stensland

10.08.2010 kl.11:38

Velkommen tilbake!!

Hilde&Tobias

10.08.2010 kl.12:02

Velkommen hjem igjen;)

Mari

10.08.2010 kl.22:12

Hei!

Velkommen heim igjen, og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

Kos dere masse resten av uka!

Klem

Yong

11.08.2010 kl.12:46

SV: Takk, for det :-)

Skriv en ny kommentar

hits