We're off!

Om nøyaktig 2 minutter låser jeg døren og hopper inn i bilen. Vi setter kursen mot Melhus og min fars hytte. Der sover vi til i morgen så vi "sparer" en og en halv time når vi skal kjøre sørover. Vi må finne en plass å overnatte etter Oslo en plass, det er det eneste vi ikke har booket. Så blir det Dyreparken på fredag med Sabeltannshow om kvelden og båt til Danmark og Sæby lørdags morgen.

Min bror er leilighetssommerpasser pluss at venninne Nnu (som hun signerer kommentarene med) ankommer leiligheten min i helga. Hun skal flytte til byen, hipp hurra! Og har dermed litt og ordne her før overtakelse i august.

Ønsker alle en riktig god sommer!
Oppdateringer fra oss kommer når vi har nett :)

3 kommentarer

Hege

29.07.2010 kl.13:48

Heisann!

Nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar her hos deg. Har vært innom bloggen din tidligere, og da jeg var på kaptein sabeltann forestilling i dyreparken, 16.juli, så jeg ei som ligna på deg.. Og nå når jeg kom inn her og fikk lest innlegget ditt så skjønte jeg jo at det faktisk VAR deg! Jeg sitter selv i rullestol, så vi satt jo nesten ved siden av hverandre, bare en person imellom. Syns det var så sprøtt! :) Håper dere koste dere på forestillingen! Du har ei helt fantastisk nydelig datter forresten:) Håper dere har kost dere på ferie!

Klem Hege

Guro

10.08.2010 kl.14:13

Hei! Nei så snedig. Vi var der vi ja, var sikkert søsteren min som satt mellom oss da. Forestillingen var helt knall, så vi kosa oss ja. Selv om det ble littegrann skummelt for Alma innimellom ;) Ferien har også vært helt super, men godt å være hjemme igjen òg :)

Ha en fortsatt fin dag Hege!

Hege

14.08.2010 kl.00:34

Det var di søster som var med på tur ja. så koselig:)

Vanvittig tilfeldig vi var der på samme forestilling og at jeg jo i ettertid kom på jeg hadde sett deg i bloggeverden;) verden er ikke alltid så stor som man vil ha den til!

Så bra at dere har kost dere på ferie! Har lest innleggene du har skrevet etter dere kom tilbake og det du har skrevet om ferieturen deres så langt virker jo knall! :D Men er jo uansett ingen plass som sitt eget hjem, sånn vil det alltid være:)

Skriv en ny kommentar

hits