Pakking er gøy...

Endelig, jeg tror jeg er ferdig! Med det jeg kan pakke i dag hvertfall. Toalettsaker og diverse må jo brukes før vi drar i morgen. Men en koffert til meg, en til Alma, en bag med uteklær/sko, en sekk med leker, en sekk med mine ting (bøker, håndarbeide etc.), en bag med håndklær/badestæsj/strandting/sengesett osv, og en reisebag med klær og ting vi skal bruke til vi kommer frem til Danmark er pakket. Phju. I tillegg kommer reisevognen, to rullestoler (en manuell og en el-stol), strandstoler, sparkesykkelen til Alma, svømmevestene våre, potte, pledd, Almas dyne og sikkert litt mer, i tillegg. Herrlighet det skulle ikke vært mulig!

Jeg har garantert, som i alle år før, greid å pakke alt for mye klær til oss. Jeg er ubrukelig til å pakke lett. Det går rett og slett ikke an i min verden. Jeg prøver jo, men får det ikke til. Etter uka i Sæby regner jeg med at jeg ser hva vi bruker eller ikke, og det vi ikke har brukt havner i kofferten Almas klær er nå, også bruker vi min koffert sammen til klær vi tar med på hytta. Nå kom jeg akkurat på at jeg ikke har tatt med noe medisinsk utstyr (og der baller det på seg skal jeg si dere), jeg må nesten le, det her blir jo en sprengfull bil....Klærne jeg la ut som tilhører Alma. Ja, jeg har med ullsokker, luer osv (og ja, vi skal til Danmark og Kragerø. ehm..). Det mest idiotiske er at da jeg fikk alt i kofferten så oppdaget jeg, hei, her er det jo ikke fullt! Og hva gjør jeg?? Jo, jeg tenker at "da kan jeg jo ha med mer!!"
*river seg i håret i frustrasjon*

I år har jeg bestemt meg for at alt skal være strøkent i leiligheten når vi drar. Så jeg har vasket klær for harde livet i dag. Ingenting skal ligge igjen i skittentøyskurven her nei! Men man tenker ikke alltid veldig langt frem i konsekvensrekken. For jeg har bare ett tørkestativ jeg. Smartass. Det henger klær og håndduker på alle stoler, både på verandaen og her inne. I tillegg henger det sengetøy over alle dører (jeg har 6..) og jeg har tatt i bruk vognen til Alma som tørkestativ. Jeg vasket liksågod skoene vi skal ha med i kveld også jeg. Det har jeg aldri prøvd før, men gudbedre hvor rene de ble!

Nå skal jeg finne sengen, etter at jeg har funnet frem litt av det medisinske utstyret jeg med ett kom på at jeg ikke har pakket. Grøss, det er jo nesten alle pakkemarerittdrømmer in real det!
Hører dere ikke fra meg i morgen er det fordi datamaskinen er pakket ned, haha.
God natt.

4 kommentarer

haiien

14.07.2010 kl.00:27

Hey! :)

Jeg har nettopp lagt ut en sangvideo hvor jeg synger en låt jeg har skrevet selv! Hadde blitt sinnsykt glad om jeg fikk høre din melding. Tror jeg kunne trengt litt kritikk .. Hehe.

Søt blogg forresten! ;)

14.07.2010 kl.00:31

jeg hater å pakke, alt blir liksom bare rot. For en sinnsykt søt unge i headeren btw:)

Synne

14.07.2010 kl.08:27

Jeg skal begynne å pakke til hytta i dag, og nå kjente jeg at jeg ble litt svett...... God ferie, da!

Lin Christine

14.07.2010 kl.13:08

Har ikke engang begynt å pakke til Sæby jeg, men skal senere i dag! Nå pakker jeg til flytting.. Har klart å dra med meg litt ting hver gang jeg har dratt oppover til Toten og aldri noe ned igjen. Det er lurt ja :p

Skriv en ny kommentar

hits