Wyclef, my man.

Etter ei turbouke har formen rett og slett flatet ut så til de grader i dag. Vi fikk besøk av Jo-ne-nika litt før elleve, og undertegnede satt i nattklærne enda... Heldigvis er det en besøkende som tar sånt veldig greit. Veldig greit å ha venner som man kan ta imot som et takras med likevel ha det koselig med!
Jeg kom meg på badet, i dusjen osv, og vi tok til og med en liten tur til kjøpesenteret. Der begynte både jeg og besøket med norgesmesterskap i gjesping, så det var ikke bare meg som ikke hadde fulladede batterier.
Alma fikk kjempefine klær av Jo-ne-nika, og i tillegg hadde hun med en pakke med masse fine ting fra Trondheim. Skal vise i morgen. Tusen takk!
Og jeg fikk fiiiiiiin Green Gateboks og øredobber!

Hannis har jobbet her i hele dag, så nå begynner det endelig å se litt levelig ut her. I tillegg var det helt utrolig godt å ha noen til å aktivisere Alma når min form var på et lavmål. Alma ble lagt før sju og sovnet på sekundet. Hun nektet nemlig dupp i dag... Men etter en time med søvn i kveld så våknet hun og gråt. Ikke trassegråt men leiseggråt. Så da gikk jeg og la meg sammen henne, og jeg sov jammen meg i to timer. Derav oppe sent nå.

Nå har jeg sittet og hørt på musikk på youtube. Siden jeg er den eneste i verden som ikke har Spotify!!!... Grrrr. Det hjelper å høre sanger med fart i når man er trøtt og sliten, så i kveld har jeg hørt på... tadaaaaaaa.... Shakira!!! :D
(surprise surprise liksom....;) En annen favoritt er Wyclef Jean, det finnes ikke kulere mann! Flink til å synge er han òg.
Jeg tror et av favorittklippene mine med han må være opptaket fra Nobelkonserten i fjor. Helt sinnsykt å se på hvordan har får et fullsatt Oslo Spektrum, bestående av gallakledde "finere" mennesker til å rocke som han gjør. Veldig kult at kronprinsparet rocker med som de gjør. Men hadde jeg vært Mette Marit hadde jeg tenkt "oh no" da Wyclef begynte å bevege seg oppover radene og det var veldig klart hva som var målet :) Men, hun er nok vant til sånt Kronprinsessen.En annen meget kul mann er Geir Lundestad! Direktøren for Nobelinstituttet (han som står og rocker til høyre for Kronprinsessen). Han har jeg virkelig sansen for. En mann med både humor og kunnskaper. Og jeg skulel gjerne ha lest det nummeret av Bonytt han var med i!! Hahaha.

Nå skal jeg gå og legge meg sammen med en liten varm krølltopp, samtidig som jeg skal prøve å ignorere brannvarsleren i gangen som piper av for dårlig batteri. Hvorfor må batteriene i brannvarslene alltid bli tomme sent på kveld?!? Når man hverken har reservebatterier (jada, jada, min feil. Jeg vet) eller noen til å klatre opp å bytte dem? Jeg når nemlig ikke opp selv om jeg står på en stol....

Ønsker alle en fredelig natt..
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits