En solskinnsdag og 3 tabber.

Jeg fatter ikke at det er mulig. I dag er jeg smurt med solfaktor 20, men likevel så er jeg flammende rød på overarmene og det svir! Vi var nemlig på beachen i dag, nærmere bestemt den som er sånn ca 50 meter unna inngangen til kjøpesenteret i byen. Siden det er søndag og stengte butikker er det perfekt der. Lekeplass like ved, strand og gressplen. Når kjøpesenteret er åpent derimot, ligger man på utstilling der. I dag koste vi oss max der. Jeg og to barndomsvenninner med tilhørende barn + Yngvild.

Jeg våknet kvart på ti i dag, og Alma sov enda! Dagens første tabbe, og ikke vekke krølletrollet i rett tid...
Vi greide å fikse oss sånn nogenlunde til avgang elleve. Vi plukket opp Yngvild på veien og spaserte videre til stranda. Ungene badet mens mødrene og strikkefantomet (les: Yngvild) satt godt plantet på land.


(Kan noen fortelle meg hvordan man får satt inn fine figurer der man sensurerer ansikt? Alt jeg greide var å skribble noen kruseduller i paint...)

Alma prøvde seg også i dag på taktikken fra Zitrus, rope på hjelp for å slippe å gjøre ting selv. Men mora er hard som en stein for tiden, så hun fikk pent gå ut i vannet selv. Det var ingen hjelp å få på tilbakeveien heller. Hun hylte som en stukket gris til tider. Jeg skjønner at det er uvant for henne å gå på steiner, tang osv. Men en gang må hun lære at underlaget ikke alltid er jevnt å gå på. De to "storjentene" syntes det var veldig stas å bære på henne, så min lille kommandant greide å lure seg til bærehjelp nå å da likevel ;)



Rundt halv tre begynte vi å bli mettet på strandlivet, så da tuslet vi 100 meter opp til Burger King og spiste softis. Tabbe nr 2, å bestille sjokoladesaus på krølltoppens softis i beger. Det rant overalt, og både mor og datter var innsmurt med kliss etter 2 sekunder. På vei hjem begynte det å blåse noe helt sinnsykt, og det fortsatte i et par timer etter at vi kom hjem. Jeg kunne ikke ha opp verandadør eller vinduer, så ille var det.

Jeg var dødssliten da vi kom hjem, så i et svakt øyeblikk lot jeg Alma sove en liten dupp fra 4-5. Dagens 3 og kanskje største tabbe. I kveld sovnet hun ikke før nærmere halv elleve....
Men jeg hadde ikke fungert om jeg ikke fikk den pustepausen, jeg hadde nemlig invitert min morfar på middag siden han reiste på ferie i kveld. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke glemmer at jeg er muskelsyk, og dermed planlegger så mye på samme dag! Jeg kunne hvertfall ha skippet å lage en megameny, å isteden bestilt en pizza eller lignende til middag. Men neida....

I morgen får vi besøk av Jo-ne-nika, og Hannis kommer på jobb på morgenen. Takk gud for det siste, det ser virkelig ikke ut her. Jeg har som mål at det skal være passelig ryddig her hver kveld før jeg går til sengs. Men i dag driter jeg så langt jeg kan i den målsetningen. I'm exhausted.

Derfor, off to bed!

PS! Siden Ghana ikke gikk videre, hurra for Spanias seier i VM!! :D

Stikkord:

3 kommentarer

Øyfrid

12.07.2010 kl.13:27

Om ungen min sov til kvart på ti så hadde jeg i grunnen vært ganske så fornøyd med tabbe nr 1 og 3. For et himmelrike! Hilsen en som må opp i halv seks-sekstida for tiden...

Guro

12.07.2010 kl.22:08

Nja. Æ veit nå itj helt... Å ha en unge som itj lægg sæ før halv elleve om kvelden e itj akkurat nå ønskesituasjon. Hadd itj tabbe nr 3 skjedd hadd hu hverfall sove rundt halv ni-ni...

Øyfrid

13.07.2010 kl.22:09

Jau det e sant... Her har det drøyd til 8-halv 9 i det siste, og da e mammaen ganske så klar for litt kveldsro ja!

Skriv en ny kommentar

hits