Holdningsendring.

Tilbake fra enda en dagstur til den o store byen Trondheim (eller Trondhjæm som vi ekte trondhjæmmere sier;). Denne gangen med tog. Reisen ble planlagt på onsdag, og jeg ringte til og med til NSBs kundetelefon for å høre om man måtte si fra på forhånd osv når man reiste med rullestol. Neeeeeida, fikk jeg til beskjed.
I dag står vi på perrongen, toget kommer, vi går bort til kunduktøren og får beskjed "vi tar itj me elektriske rullestola på den her strekningen". Jaha ja. I tillegg får jeg beskjed om å ringe tilbake til kundesenteret og si at de tar feil når jeg sier at jeg har sjekket på forhånd. Dumt at de gir feil informasjon, men jeg skal til Trondheim i dag sier jeg tilbake.

Har aldri opplevd en så sur konduktør før. Han hentet skinner (for de hadde det nemlig), smelte dem utover på asfalten så det ljomet. Hele holdningen på mannen skrek bare "grinete, sur og irritert mann som må gjøre noe han egentlig ikke hadde planlagt å gjøre". Det var ingen problemer med å kjøre på toget. Og etter som togturen skred fremover så myknet mannen som smør som står ute i solen. Han ble nesten rennende til slutt. Det var ikke måte på hvor blid og medgjørlig han ble. Som venninne K sa; "han fikk vel tid t å tenk over oppførselen sin". Da vi skulle av i på Trondheim S så var vi nesten bestisser :)

Utflukten vår, om man kan kalle det dèt, var meget vellykket. Zitrus var toppers for alle tre barn. Og vi var helt alene der!! Veldig godt for mødrenes hoder, er det fullt der blir man helt tullete av støyen.
Skal referere mer fra turen i morgen, nå er undertegnede helt skutt og skal ta kvelden. Har nettopp hevet i meg (nesten bokstavelig talt) 6 stykker focaccia med aioli og tunfisk (på boks). Det nye må-ha her i hus. Er for tiden hektet, det er godt!!


Drakk opp den siste lunkne skvetten med Pepsi. Når den er tom tar jeg kvelden.
God natt!

Én kommentar

Katrine Stensland

10.07.2010 kl.10:21

Uff, er det ikke irriterende når man får motstridende (feil) informasjon? Og "du får ringe tilbake å si at de tok feil"??? Jobber de ikke i samme bedrift? Hjelpes meg!

Godt det gikk bra, og at dere fikk en fin tur!!

Skriv en ny kommentar

hits