Hemnes meg her og der.

I dag har jeg vært på møte i Trondheim, og slo tre fluer i en smekk. Møte, besøke Jo-ne-nika og Ikea!
Møtet gikk veldig bra, bortsett fra at jeg greide å prate på meg et foredrag da... Men det skal nok gå greit. Kan bruke mye av det jeg skrev til foredraget på sykehuset her i mai.

Etter møtet dro jeg til Jo-ne-nika, der Alma og Hannis allerede var. Der fikk vi vaffler og koste oss masse. Etter ei stund lot vi vertinnen få fred og ro til skriving, og dro til Ikea. Jeg har drømt om en Hemneskommode i mange måneder. Den har jeg sett for meg i gangen isteden for bokhylla jeg har der nå. Bokhylla er fin den, som bokhylle. Men det ser rotete ut når man bruker den til oppbevaring av klær osv.
Valget sto mellom disse:Den største (lengste) kommoden er den jeg opprinnelig hadde i hodet. Men den så fryktelig lang ut i butikken! I tillegg så sto den utstilt på ei hylle oppunder taket, så det var ikke lett å få inntrykk av hvor stor den egentlig er. Å se den fra det perspektivet gjorde den enorm. Den minste hemnesen er fin. Men den er så høy! 132 cm høy, og siden jeg er kun 153,5 cm så blir det ikke noe bra oppbevaringsbord for meg. Jeg ser jo knapt hva jeg legger oppå den. Det vil igjen føre til mye rot.

Derfor, til tross for at jeg ikke har sett den veldig godt i levende live, så kjøpte jeg den store kommoden. Det var så vidt vi fikk den inn i bilen, måtte montere ut et baksete.
I dette øyeblikk driver min bror og kjæresten og monterer den. Alma våknet selvfølgelig mens de holdt på, og er supermegahyper! Det skal bli ei vrien nøtt å få henne i seng igjen. Men det er jo sommer osv, så hun får bare styre på mens resten holder på med kommoden. Akkurat nå holder hun på med en drøss med fiktive samtaler på (leke)mobilen sin. Montørene mine holde på å falle sammen av latter. Jeg har en fantastisk god skuespiller i hus skjønner dere. Barnebyteateret neste!

Jeg har laget en supergod selvoppfunnet kyllingsalat til arbeidsfolket mitt, så nå skal vi spise en sen kveldsmat.
I morgen skal vi ta toget til Trondheim sammen venninne B og hennes to barn. Vi skal nemlig på Zitrus lekeland. Det blir gøy.
Ha en super kveld/natt alle sammen!

Én kommentar

Yngvild

09.07.2010 kl.20:04

Den store va fiiiin! Må komme å se før du fær på ferie!

Skriv en ny kommentar

hits