This and that.

Jeg har vært skikkelig rævva til å oppdatere bloggen med ditt og datt i det siste, men da jeg i dag til min store skrekk oppdaget at Yngvild, verdens dårligste bloggoppdaterer begynner å ta meg igjen, da må jeg minsanten skjerpe meg!

Så, siden sist har vi vært ute på turer i skog og mark byen, naturstier, boligfeltet, til lekeplasser rundt omkring osv. Ca annenhver dag er med strålende sol, så vi er mer enn fornøyde! Alma har funnet ut at hun skal bestemme sommerpåkledningen sin selv, noe som fører til.. hva skal man si... antrekk som ikke mora ville valg!
I dag gikk hun i en søt sommerkjole i hvitt med røde og blå blomster på. Og lilla knestrømper (egentlig sokker, men de var trukket opp til kneet) og slitte, høye joggesko. Selv oldefaren syntes hun hadde en merkelig benkledning...Jeg leverte bilen min på verksted for å ta en sommersjekk før vi setter ut på langtur i neste uke. I tillegg har jeg krøpet til korset og bestilt reparasjon av døra på førersiden som bare går an å åpne utenfra... Det er jo faktisk veldig tungvint å ha ei bildør man ikke kan åpne innenfra. Selv om det er enklere nå enn i vinter, da vinduet frøs fast så jeg ikke fikk det ned slik at jeg kunne strekke ut arma og bruke håndtaket utenfra. Da måtte jeg klatre over på den andre siden for å gå ut. For så å gå rundt bilen og låse døra. Sentrallås hadde vært snedig. Sjekken på bilen er tatt, men det var en "viiire" som var røket, så de måtte bestille en ny "viiiire" sa verkstedmannen. Da fikk jeg problemer med å holde tilbake latterbobblene i halsen. Men jeg greide å presse de tilbake, og spilte med og lurte på hvor lang tid det tok for å få "viiiiren" når de bestilte den, jeg reiser jo tross alt om en uke. Det skulle gå greit sa han :)På kjøpesenteret fikk jeg endelig kjøpt sandaler til Alma. Utvalget var heller tynt. Flere som plutselig har innsett at det er blitt sommer i trøndelag! Valget sto mellom et par på Økonomisko til 199 kr eller et par Eccosandaler fra Skoringen til 500 kr (ca). Gjett hva jeg tok? Jeg skjønner virkelig ikke vitsen med å legge ned en formue i sandaler til små barn. Sesongen er 2 måneder, max, og til neste år er jo sandalene for små. Galskap å kjøpe dyrt da. Synes jeg hvertfall :) Men så er ikke jeg noe merkebevisst heller jeg da. Jeg var nok det i ungdommen, men nå bryr jeg meg katta. Det er svært sjeldent jeg kjøper meg merkeklær, og så og si aldri til Alma (det er bare mormora og morfaren som slår til med sånt). Så dyre klær bør kunne brukes lenge, og det gjør de ikke når de eies av små barn som vokser som ugress.Det ble et par-tre (tre) ting på meg også. Jeg har funnet ut at overdelene i sommergarderoben min rett og slett er gått av med døden. Dvs, de passer ikke kroppen min lenger. Jeg har jo en helt merkelig kropp, og det er ikke tull engang. Skjev rygg (veldig skjev rygg) og det samme flesket rundt magen som da jeg var gravid med Alma, legg til et par tynne armer og enda tynnere ben = nesten ingen klær passer. Men i dag fant jeg hele 3 ting som passet! Og den ene toppen passer så bra at jeg må nesten tilbake i morgen for å kjøpe en til i en annen farge. Den var på salg til 50 kr serru :)I ettermiddag var vi på middag til barnehagevennen, og Alma og han var i et veldig testinghumør. De har ikke sett hverandre på nesten to uker, og det vistes! Gudbedre hvor de kranglet og kjeglet. Men som vanlig gikk det seg til etter hvert. Nå får vi ikke møtt hverandre før uti august!!

Noen som lurer på hva bildene har med innlegget å gjøre?
De er fra mandag, som var Joes siste dag her for denne gang. Nå er han tilbake i Ghana og må være der i tre måneder. Vi var ute og lekte hele dagen, og på kvelden laget jeg (om jeg må få si det) verdens beste middag. Pepperbiff, soppstuing, bakt potet og egendesignet grønnsaksmiks bestående av løk, squash og cherrytomater. Biffen var møøøøøør! Jeg skal jammen ta meg handle inn biff i flere dager før den skal brukes flere ganger. Denne hadde vært i kjøleskapet i 4 dager og var mør som smør!

I morgen skal jeg på møte i Trondheim. Alma og Hannis skal være med og besøke Jo-ne-nika mens jeg er på møtet. Jeg kommer så etter, og på tilbakeveien skal vi innom Ikeeeeeeea!!! :D
Happiness ♥

Nå skal jeg til med ryddings. Når J har dratt merker jeg godt hvor flink en ryddemann jeg har. Nå flyter det her, og det gjorde det ikke da han var her! Må jeg liksom bli husmor igjen nå eller???

3 kommentarer

Mariann

08.07.2010 kl.16:30

Tiden mens J har vært hjemme har gått fort, syns han akkuratt kom hjem til dere jeg. Men sommeren flyyyr jo av gårde og plutselig er det gått 3 måneder igen. I mellomtiden håper jeg solen har kommet til dere. Her har det nå skyet til og blitt grått og trist og regn. Har dratt hjem en liten sving.... Holder nå på med Läcbergs siste bok og var selvfølgelig en liten tur i Fjällbacka, det var enda flere fine butikker der i år, så gled deg. Men det er ikke så lett å komme seg ut og inn av butikkene med rullestol, om du har med den da, så er du klar over det :)

Yngvild

08.07.2010 kl.22:16

"Verdens verste bloggoppdaterer".. hmpF!

Guro

08.07.2010 kl.22:44

Mariann: Ja tiden går sinnsykt raskt! Regner med den flyr til neste gang han kommer også:) Jeg er gående også jeg, så en trapp er ikke noe problem. Den siste boken hennes synes jeg var ekkel!

Yngvild: du har jo til å me sagt det sjøl jo! :)

Skriv en ny kommentar

hits