På fest i kjole. Og ellers en fin sommerdag.

Vant Ghana i går? Nei. Gikk jeg med kjolen? Ja. Er det noen som slags muligheter til å få se bilder av undertegnede med kjolen på? Nei så absolutt ikke.

Da vi var midt i første omgang av kampen i går så ringte vertinnen for kveldens fest og sa at de så kampen der også. Så da ble det speedfiksing i heimen, og vi heiv oss ivei i pausen. Siden vi ikke viste resultatet av kampen da vi dro, pluss hva-gjør-man-ikke-for-å-glede-mannen-samvittighet, så reiste jeg på fest kledd som en fargerik tulipan. Da jeg satt i bilen på vei til fest tenkte jeg "Hærregud fargen på blomstene er jo ikke grønne som jeg opprinnelig trodde, de er signalgule og signalgrønne!!".

Alle kommenterte selvfølgelig hvor "fiiiiiiiiiin" jeg var. Men ærlig talt. Jeg har selvinnsikt, fint var å sette det på spissen. Spesiell kunne jeg nok heller kalles. Komfortabel var jeg ikke, men jeg overlevde selv om andre var i pastellhimmelen og jeg kunne brukes som et levende exitskilt. Derav ingen bilder. Jeg tok faktisk ikke et eneste et av de andre heller. Men det kan meget mulig tenkes at andre festdeltakere foreviget både det ene og det andre.
Jeg husker ikke helt når vi dro hjem, men jeg mener at jeg la meg halv fire-fire. Sjåføren vår var fetteren til ei av festdeltakerne, han hadde kjørt opp for 2 mnd siden og kjørte så det hvinte i svingene. I tillegg spiltes det dunk-dunk-musikk. Jeg holdt på å le meg ihjel da Moldovas Grand Prixbidrag ljomet ut av høytalerne. Det var prikken over i'en på festen. Den er jo kul! :)
Det hjalp ikke på formen at det nesten var tropenatt her forrige natt. Jeg tror jeg kavet meg i søvn på morgenkvisten, holdt jo på å svette ihjel.I dag har vi ikke vært noen turbofamilie. Alma ble levert på døren av Hannis i tid for duppen. Så spiste vi pølser i brød før jeg dro ned til parken i sentrum og møtte to venninner med deres barn. Vi lekte og spiste is og så handlet vi og dro hjem og laget en supergod salat med foccaciabrød til. Mens jeg laget maten badet Alma i badebassenget sitt i hagen. Den andre gangen denne sommeren, det kommer seg dette været!Etter at Alma var lagt fikk jeg J til å flytte om på sofagruppen. Så nå synes jeg plutselig det ser ut som det er en mil fra sofaen til kjøkkenbordet. Er nok et synsbedrag av noe slag, men det ble større gulvplass her altså.

Bildene er fra forrige uke da vi var på hytta. Jeg har noen bilder fra dagen, men er alt for lat til å hente kabler til kameraet osv.

Nå skal det sløves max her, ha en fin lørdagskveld!

2 kommentarer

Katrine Stensland

07.07.2010 kl.18:50

Du skriver utrolig levende og godt. En artig blogg å følge med på!

Guro

08.07.2010 kl.22:45

Takk!:)

Skriv en ny kommentar

hits