Hvis Ghana vinner, så...

... må jeg kle meg i noe som er så langt unna gurostilen man kan komme i kveld.
Da J kom i vår så hadde han nemlig med gave til meg. En "ghanakjole". Kjolen er fin den. Det er ikke det. Men jeg er jo ikke noe kjolemenneske i det hele tatt. Og slike ghanakjoler har en tendens til å være finest på ghanadamer.  I tillegg tror jeg vi må legge til litt "se så teite turister som kler seg som de tror de er ghanesere"-holdninger fra da jeg bodde i Ghana også... Jeg føler meg rett og slett... fake, når jeg går i ghanakjoler.

hvorfor jeg sa til J at om Ghana vinner på fredag så skal jeg ha på meg kjolen når vi skal på fest senere på kvelden, ja det vet bare gud(ene).


Halterneck (heter det det mon tro?)kjole med strikk (jippi..) rundt magen.
Jeg har fulgt med såpass at jeg har fått med meg at det er in med maxi dresses nå. Hvorfor de ikke bare kan skrive "lange kjoler" vet jeg ikke, men det vil vel si at jeg er littegranne in hvis jeg går med denne i kveld? Eller??

Så, goooooooooooo(ææææææææææææææææh) Ghana og Black Stars!!!Etter fotballkampen er det rett på bursdagsfest til ei venninne. Vi er så kjipe at vi ikke kommer før etter kampen. Sært? Kanskje. Men J reiser hjem i neste uke, så da velger jeg heller å se kamp med han og komme et par timer for sent til festen. Den holder nok på en god stund likevel, så vi får da det meste med oss. Og vi skåler selvfølgelig med hvitvin og øl for hvert mål Ghana skårer så stemningen er sikkert på topp når vi drar avgårde ;)

Ha en flotters fredagskveld dere også. Husk å hei alt dere kan på Ghana!
(eller ikke....;)


Partystemningen starter herved med....*trommevirvel*... Shakira!!
Kul sang og kul dame. Basta :)

2 kommentarer

Pia

02.07.2010 kl.21:32

Ja, de leder jo nå, så kanskje...?

Kjolen var jo kul, den! Har en del Afrika-kjoler fra mine år i Tanzania, ikke helt lik din Ghana-kjole, men...eh..fargerike er de.

Hilde&Tobias

02.07.2010 kl.23:22

Kjolen er jo dritfin da!!!

Men så utrolig synd at de tapte:((( Æsj:(

Skriv en ny kommentar

hits