Siste dagen på Pianogruppa.

I dag har vi (Alma) hatt ei uke sommerferie. Forrige fredag var den siste dagen på barnehagen før ferien, og den siste dagen ever på Pianogruppa. Det er småbarnsavdelingen, og nå er hun "stor pike" så i august skal hun begynne på Gitargruppa. Selv påstår hun derimot at hun skal på Trommegruppa (der 4-5 åringene går), og det skal bli artiiiiiiii. Gitrgruppa blir nok bra det også:)

Så forrige fredag kom jeg og Hannis til to-måltidet (vi hadde spurt om lov altså) og hadde med muffins og ispinner. Stor stas for de andre barna, mens Alma nektet å spise noe som helst. Vi var der og lekte i en og en halv time. All ære til dere som jobber i barnehage dag ut og dag inn, jeg var kaputt etter to knappe timer! To av de ansatte følger med opp på Gitargruppa, pluss alle barna unntatt 3 ettåringer. Så det blir mange kjente fjes i august også.
Alma fikk også dele ut pakker til de ansatte på avdelingen som takk for et fint år. Jeg synes det er så viktig å vise at man setter pris på de ansatte, for det er jo de som tar seg av snuppa mi store deler av dagen. Det trenger ikke å være noe dyrt og fænsy, bare en liten ting som viser at de blir satt pris på.Til jul fikk de hjemmelaget julesjokolade og litt julepynt, og som sommergave fikk de et "tekoppsett" fra Kid. En tekopp, noe slags tesillignende som skulle settes oppi koppen med lokk til. Koppene var lyserosa, så jeg hadde ikke hjerte til å gi det til mannen på avdelingen... Derfor fikk han en kopp fra kremmerhuset og en pose kaffe fra samme butikk. Ved kassen på Kremmerhuset har de så mye fristende småtterier, så det ble med litt karameller og hjertesjokolader i hver pakke også:) Jeg har et lass med fruktte etter å ha kjøpe en gigapakke fra et idrettslag, så de fikk 8 poser hver med ulike smaker. Også fikk de kort med en hilsen fra oss.


Lokket er gjemt under teposene.

I dag er det faktisk stålende sol og varmt ute.
Stranda here we come!

Én kommentar

Hilde&Tobias

02.07.2010 kl.11:42

Ja, jeg er helt enig med deg at det er viktig å vise at man setter pris på personalet;)

Jeg har jo selv jobbet i barnehage og satter stoooor pris på tilbakemeldinger.

Som du sier sielv, trenger ikke være noe stort, jeg husker jeg ble kjempeglad for en karamell jeg;) Det er tanken bak som teller;))

Vi har også vist vår takknemlighet til personalet i barnehagen til lillemann!

Skriv en ny kommentar

hits