Fjällbacka, here we come! :D

Da jeg satt ved datamaskinen og drakk morgentekoppen min og spiste dagens første kokte egg fikk jeg med ett en tanke i hodet; vi skal kjøre fra København, gjennom Sverige og til hytta i Kragerø i sommer, kommer vi ikke til å passere Fjällbacka da??? Fjällbacka er vel ikke en plass som sier "pling" til alle og enhver, men for oss Läckbergfan er Fjällbacka stort!

Dermed var jeg igang med google maps. Og fant selvfølgelig det ene kjente Läckbergstedet etter det andre.
"Hanne se, Tanumshede!!!! wiiiiiiiiiii", "Å Hanne, se hær e Grebbestad, hyyyyl!". Og sånn holdt vi jeg på ei stund. Helt til Hanne slo fast, "du skulla seriøst itj hatt lov t å sitt me google maps!".Etter å ha slått fast at Fjällbacka ikke ligger langt unna E6 er saken klar, vi skal innom! Hannis er også Läckbergfan, så hun har lyst hun også, jeg vet det. Men hun ble med ett bekymret igjen da jeg plutselig kom på: de har sikkert Fjällbackasuvenirer der, t-skjorter og sånt, det må vi ha!

Oh, I can't wait.... :D

4 kommentarer

nnu

25.06.2010 kl.12:02

hæ? ka e lackberg?

Provinsfruen

25.06.2010 kl.12:16

Haha, ler meg ihjel. Vi har hytte noen km syd for Fjällbacka og det er absolutt et koselig sted man bør besøke. MEN det er en himla jobb å finne parkering der på sommerstid, så vær forberedt på det. Masse søte (og dyre) små butikker tett i tett i den lille bakken. Min favoritt er Tång helt øverst, der har de noen veldig søte Fjällbackaluer til barn ihvertfall :)

Yngvild

25.06.2010 kl.18:24

ok...fill us in please!

Guro

01.07.2010 kl.10:43

nuu: Camilla Läckberg! Svensk krim :)

Skriv en ny kommentar

hits